ANNONSE: Dette bør du tenke over før du velger webhotell

Et webhotell er relevant for deg som skal lage en ny nettside. Dette er nemlig der du kan opprette siden din, og det har mye å si for den fremtidige suksessen til siden du skal lage. Det opprettes mange nettsider hver eneste dag, og det finnes en rekke webhotell å gjøre det på. 

Valg av webhotell

Til tross for dette, så er ikke alle like gode, og derfor er det ekstra viktig at du velger den rette. En typisk feil som vi ofte ser er at folk velger det billigste alternativet, men dette er ikke alltid det beste. Ja, det er kanskje rimeligere enn mange andre webhotell, men i dette tilfellet er kvalitet viktigst, og du ønsker å velge en side som er rask og som har få komplikasjoner. Det er stor konkurranse på nett, og flere millioner sider som du skal slå når det kommer til lesere og seertall. Derfor er kun det beste godt nok. Her skal vi se på noen gode webhotell, og hva du bør se etter når du velger et. 

Sjekkliste for et godt webhotell

For å kunne finne frem til det beste webhotellet, så er det viktig å vite hva du kan kreve, og hvilke funksjoner det finnes der ute. En side kan nemlig være utrolig god, men det hjelper ikke dersom de ikke kan tilby deg de funksjonene du trenger, eller den prisen som passer ditt budsjett. I tillegg må webhotellet du velger også være pålitelig, enkelt å operere og ha god kundesupport slik at du kan få hjelp når du trenger det. Her er en liste over ting du trenger fra et webhotell når du skal lage en nettside.

  • Sikkerhet: Det er viktig å sørge for at siden du velger er helt trygg å være på, ettersom det er her du skal bygge nettsiden din. I tillegg så lager du en personlig bruker og legger inn kortinformasjon, og denne vil man oppbevare sikkert.  
  • SSL-sertifikat: Et godt og seriøst webhotell bør gi deg et SSl-sertifikat inkludert når du kjøper et domene, slik at du ikke må betale ekstra for det. 
  • Gode priser: Man må som oftest betale for kvalitet, og det er verdt det om man ønsker å lage en god nettside. Likevel er det viktig at webhotellet har priser som reflekterer tilbudene deres. 
  • Nettsidebygger: I tillegg til å være et webhotell kan du også finne en rekke sider som har integrert nettsidebygger, slik at du kan gjøre alt på et og samme sted. 
  • Raske tjenester: En av tingene man betaler for er høy hastighet, og dette er viktig. Du vil både kunne lage nettsiden din raskt, og tilby besøkende en opplevelse uten mye ventetid. 
Les også:  ANNONSE: Velg interiør som bygger på stolte skandinaviske tradisjoner

3 gode webhotell

Når man skal velge et webhotell så kan det være lurt å se på hvilke som er de mest populære i Norge i dag. Når et webhotell er populær så er det også mest sannsynlig godt, eller har noen kvaliteter man burde se ekstra godt etter. 

  1. Hostinger

Det som er ekstra bra med hostinger er at man får gode løsninger til en billig penge, og det er noe man setter pris på når man skal velge webhotell. Det bør være enkelt å sette opp en nettside nå som alt er digitalt, og det er det med Hostinger. I tillegg koster det deg heller ikke mye, og du kan få pakker fra 17 til 45 kroner i måneden, det er mye side for lite penger! Dette webhotellet er supert for deg som er ny i spillet, og som skal sette opp en blogg, ny nettside eller en liten bedriftsside. 

  1. One.com
Les også:  ANNONSE: Har den kalde krigen relevans for oss i dag?

Hvis du ser etter noen som tilbyr både webhotell og nettisdebygger i ett, så er One.com en god løsning. Da kan du få tilgang til alt det du trenger med et og samme månedsabonnement. Det er definitivt smart om du vil spare penger. Du kan også velge mellom forskjellige typer hosting, og det er mye billigere enn lignende konkurrenter. Du kan få et abonnement for så lite som 15 kroner i måneden. Ønsker du mer ut av abonnementet kan du betale for deres “ekspert” eller “guru” abonnement som er litt dyrere, og mer utvidet. 

  1. Cloudways
Les også:  ANNONSE: Velg interiør som bygger på stolte skandinaviske tradisjoner

Hos Cloudways får du skylagring på tvers av noen av de største navnene i bransjen, noe som er svært hjelpsomt. En slik løsning hjelper med å gjøre din nettside superrask og mye mer behagelig for besøkende å være på. Vi vet alle at raske og gode løsninger er viktig når vi scroller rundt på nett, så Cloudways kan definitivt være en aktør å vurdere for dette. De har også opprettet en enkel modell for hosting, og du får kunde support døgnet rundt. 

Dersom du skal lage en nettside, eller starte en butikk online, så er det viktig å finne et godt webhotell. Flere nordmenn handler på nett, og scroller i timevis hver dag, så her er det mange kunder å skaffe seg. I denne artikkelen fikk du lese noen av tingene du bør se etter i et godt webhotell, og noen populære aktører som det er verdt å sjekke ut. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.