De’Longhi lanserer ny toppmodell for kaffeelskere

handeland

Den globale markedslederen De ́Longhi lanserer nå Maestosa, en luksuriøs helautomatisk kaffemaskin som skal representere det ypperste som finnes for å ivareta kaffebønnenes spesielle egenskaper.

Samtidig vil den nye teknologien ”Adaptive Grinding Technology” sørge for å gi deg en enda mer personlig opplevelse.

Vi nordmenn er blant de mest kaffedrikkende folk i verden, så kravet til kvalitet bør absolutt være på topp når vi skal ut å kjøpe kaffetilberedningsmaskin. Maestosa er utstyrt med en helt ny og innovativ ”Adaptive Grinding Technology” som sørger for at maskinen maler hver eneste kaffebønne optimalt for å ivareta bønnens spesielle egenskap.

Siden kaffemaskinen er utstyrt med to separate bønnebeholdere kan du samtidig tilberede for eksempel både vanlig kaffe og espressokaffe. En egen sensor varsler før hver beholder går tom for kaffebønner.

Les også:  50 år med tekst under korken!

Foruten uslåelig design, stor fargeskjerm hvor du kan bestemme dine valg direkte på skjermen samt en rekke andre brukerfordeler, gjør denne maskinen til det rette valg for deg som ønsker noe helt spesielt:

 • –  ”Adaptive Grinding Technology” sørger for å optimalisere og ivareta kaffebønnens spesielle egenskap
 • –  Du kan lage to kopper med melkebasert drikke samtidig, høyden er justerbar slik at du har plass til kopperog glass opp til 145mm høyde
 • –  Vann kan etterfylles rett i maskinen uten å måtte ta ut vannbeholderen
 • –  Det patenterte melkesystemet gjør at du får det beste melkeskummet innen kategorien
 • –  Melkebeholderen er isolert slik at den kan stå ute i en halvtime før den praktisk settes tilbake til kjøleskapet
 • –  Automatisk rengjøring sørger for at maskinen alltid er klar til bruk
 • –  Barna vil elske den: Her kan man lage ekte varm sjokolade i en medfølgende enhet som blander melk ogsjokolade uten søl. Brekk sjokoladeplaten i passende biter og fyll på med melk, maskinen gjør resten og duhar deilig sjokolade på et blunk
 • –  Trykk på en knapp og lag inntil 6 kopper kaffe (750 ml) i medfølgende serveringskanne, slik kan du serverekaffe til alle gjestene dine på én gang
 • –  Velg mellom en rekke ferdigprogrammerte drikker eller tilpass og lagre dine egne favoritter
 • –  Enkel rengjøring
 • –  Last ned Coffee Link App og koble til din Maestosa. Med appen kan du lage og lagre alle dine favoritter, samtidig får du tilgang til tips og råd om bruk og vedlikehold.
Les også:  50 år med tekst under korken!

– Maestosa er kaffemaskinenes Rolls Royce. Når vi utviklet Maestosa så var det med kaffeentusiastenes svært høye forventninger i tankene, derfor har vi lagt stor vekt på å utvikle en teknologi som optimaliserer og ivaretar kaffebønnens spesielle egenskaper. Med sitt italienske design og strømlinjede former er den et fryd for øyet og et designsmykke på kjøkkenet, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager på De ́Longhi Scandinavia.

Les også:  50 år med tekst under korken!

Veiledende pris er – hold deg fast – 32.000,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.