Dansk reisebyrå vil sende nordmenn på ferie

fly reise ferie

Nordmenn reiser flittig til reisemål over hele verden, men som privatperson kan det være vanskelig, dyrt og tidkrevende å arrangere en omfattende reise til et fjernt reisemål på egen hånd.

Derfor åpner det danske reisebyrået, Check Point Travel, nå en norsk nettbutikk, der reiser til en rekke eksotiske destinasjoner kan bestilles med noen tastetrykk.

– Vi ønsker å gjøre det enklere for nordmenn å bestille den reisen de drømmer om, sier Henrik Særmark-Thomsen, som er byråsjef hos Check Point Travel, og fortsetter: Det skal være oversiktlig, enkelt og raskt å bestille omfattende reiser online. Og så skal det kunne gjøres til en god pris.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

I nettbutikken til Check Point Travel kan nordmenn nå kjøpe reiser til Thailand, Bali, Cuba, Seychellene, Vietnam og Sri Lanka. Reisene varer vanligvis i to uker og koster fra ca. NOK 10 000 per person. 

Charterselskaper har i flere år tilbudt nettbestilling av enklere reiser, som vanligvis består av en flybillett og et charterhotell. Det er nytt at et spesialreisebyrå gjør det lettere å bestille omfattende rundreiser og eksotiske badeferier online med det samme, der man tidligere måtte ta kontakt med en reisekonsulent som kom med et tilbud man først der kunne forholde seg til.

– Det er en tydelig tendens mot at folk stiller stadig høyere krav til reisen sin. For mange er ikke lenger charterferien nok. Det har de prøvd, så nå ønsker de å oppleve mer. Dette gjør det hele mer komplisert, fordi det betyr booking av flere forskjellige fly og hoteller, som så skal bindes sammen med transport. Det er med andre ord mye som skal klaffe for at ferien forløper slik den skal. Samtidig ønsker de fleste at bestillingen skal være enkel, og det prøver vi å imøtekomme ved å tilby reisene våre som ferdige pakker man kan velge mellom i ro og mak på nettbutikken vår, forklarer byråsjefen.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

I Danmark har Check Point Travel allerede suksess med denne banebrytende måten å selge reiser på online, og reisebyrået forventer at nordmenn vil ta godt imot det nye tilbudet.

– Vi har suksess med å selge reiser online i Danmark, og vi er sikre på at dette er en modell som også passer for nordmenn.

Hvert år reiser ca. 5000 dansker med Check Point Travel, som er blant de mellomstore danske reisebyråene. Virksomheten ble stiftet for 23 år siden og hører til i Aarhus. Sommeren 2019 åpner Check Point Travel nettbutikk i både Norge og Sverige.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.