Buitink ny leder i Nordland SV

sv

Et enstemmig fylkesårsmøte valgte Jitse Buitink til ny partileder for Nordland SV på partiets årsmøte søndag 18. februar. 

– SV er Norges folkeparti. Vi er i sterk vekst og det er på tide at våre politikere får være politikere på heltid. Da må vi ha en organisasjon som gir dem et trygt og solid apparat som holder dem gående i kampen for naturen, for de økende forskjellene, for likeverd, for trygghet og trivsel, sier Jitse.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

– Jeg er stolt av Nordland SV sitt valgresultat, ikke på grunn av tallene, men på grunn av menneskene som nå får drive med politikk i Nordland. Defire politikerne vi fikk inn i fylkestinget,utgjør et team,som hele den nordnorske befolkningen vil nyte godt av. Tydelige, ydmyke og respekterte stemmer, fortsetter Jitse.

– Vi har en stortingspolitiker, en ordfører og fem varaordførere i Nordland. Vi må bidra for at deres arbeid vises og får mest mulig gjennomslagskraft. Den sammensetningen som nå utgjør styret i Nordland SV,vil gi oss muligheter til å vokse enda større. Balansen mellom ambisjoner, ungdomskraft og lang erfaring blir vår suksess, avslutter Jitse Buitnik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.