Foto: Høyre/Erik Norrud

Brakvalg for Høyre i Bodø: Her er tallene

Meningsmålingene har sett bra ut for de blå partiene mens Arbeiderpartiet og Senterpartiet har slitt med frustrasjon fra velgerne om privatøkonomi, i tillegg har nok en rekke skandaler preget valgkampen. I Bodø... Les mer »
nordland sv

Nordland SV fikk gjennomslag: Regjeringen gir penger til Sørfoldtunellene!

Nordland SV har jobbet for Sørfoldtunellene i mange år, og fikk senest i revidert det første reelle gjennomslaget for ny E6, med en bevilgning til utredning. Nå bevilger regjeringen 4 mrd. til... Les mer »
sv

LESERINNLEGG: Myrbrann en trussel som må tas på alvor i Nordland

Ja så er jeg tilbake igjen og snakker om kjedelige ting. De er kjedelig fordi vi ikke har opplevd dem. Men jeg vil fortelle om vegetasjonsbrann denne gang. Og at vi må... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Regjeringen og SV prioriterer klima før folk flest

SV og regjeringen prioriterer milliarder til symbolske klimatiltak mens folk flest ser at bankkontoen blir stadig tommere. Av: Hans Andreas Limi, Nestleder, FrP. Nå hadde tiden vært inne for et krafttak for... Les mer »
Foto: Ingrid Stavrum

LESERINNLEGG: Venstre bør lære av SV

Fylkesrådet har den siste uken presentert en rekke tiltak for å bedre livsgrunnlaget i distriktene. Billiger samferdsel og kjevortoped i Lofoten er to av sakene. Av: Jitse Buitink, Fung. leder, Nordland SV. Dette er... Les mer »
Foto: Frankemann

Disse partiene stiller til valg i Gildeskål

Det er snart kommunevalg 2023, i Gildeskål har valgstyret i møte 23. mai 2023 godkjent følgende lister: ArbeiderpartietFremskrittspartietGildeskållistaHøyreKristelig FolkepartiSenterpartietSV Sosiallistisk venstreparti Foto: Frankemann Les mer »
sv

LESERINNLEGG: Andøy kommune en fiskerikommune

Til ordføreren og kommunestyre i Andøy. I forbindelse med de siste dagers diskusjoner på nett og medieoppslag, tenker jeg at vi som et samlet kommunestyre bør komme med et utspill til mediene... Les mer »
sv

SV-leder fornøyd med asfalt-prioriteringene i Nordland

Nylig offentliggjorde Nordland Fylkeskommune hvilke veistrekninger som skal asfalteres. I Andøy er det to strekninger. I alt skal man asfaltere for 230 millioner i Nordland. – Det er jo litt paradoks at... Les mer »
sv

LESERINNLEGG: Sykepleiernes dag må feires!

Jeg er oppvokst med en mor som var sykepleier. Hun sto i yrket hele sin yrkesaktive karriere og så frem til å nyte pensjonisttilværelsen. Men kroppen er utslitt. Tunge løft både fysisk... Les mer »
industri

Vil ha bedre rammevilkår for det grønne industriskiftet i Nordland

Senterpartiet, MDG, Arbeiderpartiet, SV og KrF fikk Nordland fylkesting med seg på en støtteerklæring der partiene ønsker å sikre rammevilkårene for ny grønn industri. – Industrien har en viktig rolle i det... Les mer »