pc

LESERINNLEGG: SV og MDGs fantasiverden

14. juli får Ingrid Liland og Lars Haltbrekken publisert et meget merkelig tilsvar «Frps bakvendtland» i finansavisen Dagens Næringsliv (DN). Av: Reinert Skadsem, Styremedlem Demokratene Oslo. Da de ikke kommer argumenter med... Les mer »
fartsgrense

Skuffet over kutt til veisikkerhet

De siste månedene har det vært en markant økning i antallet trafikkulykker. Til tross for dette kutter SV og regjeringen i bevilgningene til vei i enigheten om revidert budsjett. FrP sier at... Les mer »
nfk

Stor støtte til PRIDE i Nordland fylkesting

Pride og skeives rettigheter er på sakskartet. SV, AP, Rødt og Venstre fremmet en uttalelse til støtte for Pride og kampen for likeverd og aksept. Denne uken er Nordland fylkesting samlet til... Les mer »
sv nfk

La damene få like muligheter til å lykkes i fotballen!

For kort tid siden ble det kjent at toppklubbene i norsk fotball bruker nesten tre ganger så mye ressurser på talentfulle gutter enn talentfulle jenter. Nordland SV ber nå likestillingsministeren om å... Les mer »
sv

SV redder Bodøs kollektivsatsing

SV får i revidert nasjonalbudsjett reversert regjeringens foreslåtte kollektiv-kutt i Bodø.  – Vi er utrolig glade for at SV har klart å stanse regjeringens foreslåtte kutt i kollektivordningen til Bodø. Dette er... Les mer »
Kystrederiene

Kystrederiene setter sin lit til SV

Regjeringen viderefører kutt i ordninger for sjøfolk i RNB (Revidert nasjonalbudsjett) – tross lovnader i Hurdalsplattformen.  Både Statsbudsjettet og RNB er premissgiverne for den maritime politikken. Linjen som regjeringen har lagt seg... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Feil retning med Støre

Stortingsvalget ga oss tidenes rødeste Storting. De rødgrønne avslørte derimot raskt at gresset ikke er grønnere på andre siden av gjerdet. Lovnadene om «vanlige folks tur» viste seg å være et tomt... Les mer »
nfk

Nordland SV tar kampen for et trygt fødetilbud til fylkestinget

I dag samler barselopprøret, bunadsgeriljaen og femihelse de aller fleste av landets kvinneorganisasjoner og fagorganisasjoner på kvinnehelse til demonstrasjon foran Stortinget. Her skal de overlevere 7 krav for en bedre svangerskaps-, fødsels-... Les mer »
terje halleland

LESERINNLEGG: FrP vil ta fornuften tilbake i klimapolitikken

FNs klimapanel slapp denne uken en ny delrapport om politiske tiltak for å unngå global oppvarming som overstiger 1.5 grader. Disse rapportene er dyster lesning, men i møtet med dem er det... Les mer »
nordland sv

Nytt fylkesstyre i Nordland SV

Åshild Pettersen ble gjenvalgt som fylkesleder av årsmøtet til Nordland SV, som nylig ble holdt i Bodø. – Jeg er takknemlig for å ha fått fornyet tillit av årsmøtet, og ser frem... Les mer »