Lars Terje

LESERINNLEGG: Hvorfor vil ikke regjeringen satse på biogass i distriktene?

Enova vedtok rett over nyttår å fjerne støtten til fyllestasjoner for biogass. De peker på at markedskreftene skal styre etableringen av ny infrastruktur. Vedtaket er overraskende, særlig fra en regjering som har... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Anerkjenner vi krigsforbrytelser?

I et spørsmål i Stortinget til samferdselsministeren i desember lot SVs representant Fagerås til å mene at Norge står i fare for å anerkjenne medvirkning til krigsforbrytelser. Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP med grep mot dobbel boligbeskatning

Arbeiderpartiet og resten av venstresiden ser ikke ut til å ha magemål når det gjelder å skattlegge folks hjem. Utfordringene med grov og unødvendig skatteinnkreving i kommunene er ikke lenger nok. Nå... Les mer »
kalkulator

LESERINNLEGG: Minstepensjonistene var visst ikke så viktige

Minstepensjonen i Norge er langt under EU sin fattigdomsgrense, og Frp mener derfor denne skal økes. Det foreslår vi i vårt alternative statsbudsjett, samtidig som vi foreslår ytterligere reduksjon av avkortning av... Les mer »
nfk

Nye fylkesråder valgt i Nordland

Monika Sande (Sp) fra Beiarn er i fylkestinget i dag valgt som ny fylkesråd for transport og infrastruktur, og Christian Torset (SV) fra Sortland som ny fylkesråd for kultur, klima og miljø.... Les mer »
olje gass

Gambler med oljearbeidsplasser

Forbundsleder Audun Ingvartsen er svært bekymret for oljearbeiderens fremtid etter budsjettforliket mellom Regjeringen og SV. – Dette er svært alvorlig for de 200.000 menn og kvinner som jobber i norsk olje- og... Les mer »
mat pleie sykehus

– SV satte siste kniv i ryggen på finansiering av omsorgstjenester

FrPs helsepolitiske talsperson Bård Hoksrud er skuffet over at hverken Ap-regjeringen eller SV har villet videreføre forsøksprosjektet med statlig finansiering av omsorgstjenestene (SiO). – Det er synd at det bare er FrP som... Les mer »
shell

NAF om budsjettavtalen: – Bryter løftet om reduserte drivstoffavgifter

Avgiftene på bensin- og diesel øker etter nyttår. Det er klart etter budsjettavtalen mellom SV og regjeringspartiene. – Dette er det motsatte av det Sp og Ap har lovet. Personbilene ligger an... Les mer »
nfk

Foreslår to nye fylkesråder i Nordland

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll foreslår Monika Sande fra Beiarn som ny fylkesråd for transport og infrastruktur, og Christian Torset fra Sortland som ny fylkesråd for kultur, klima og miljø. Monika Sande vil erstatte Bent... Les mer »
Foto: Tor Bjarne Christensen.

Dette er miljøsakene Ap, Sp og SV er helt enige om

Betydelige klimakutt, satsing på tog, energisparing og vern av strandsonen er blant en lang rekke med miljøsaker som Ap, Sp og SV er enige om, ifølge Naturvernforbundets partiguide. – Ap, SV og Sp... Les mer »