Bookmaker tror Junkeren vil kjempe om opprykk

fotballbane

Til helgen sparkes 3.divisjon i gang, og i den kommende sesong blir Junkeren tippet i toppen av tabellen. I alle fall om vi skal tro oddslistene til NordicBet. Spillselskapet mener laget har nest beste mulighet til opprykk.

– Junkeren har en spennende tropp som vi mener er gode nok til å kjempe om opprykk. De har havnet i en avdeling som burde passe laget godt, men det er kun ett lag som skal opp, så nåløyet er trangt, forteller Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet, i en pressemelding.

Les også:  Norges beste kvinnelige curlingspillere høyt oppe før OL-kvalifiseringen

I fjorårssesongen kom Junkeren på femteplass i sin avdeling. Opp til Senja som rykket opp skilte det tolv poeng. Denne sesongen tippes laget å nå høyere opp på tabellen.

– Ser man på hvilke klubber som er opplagte opprykkskandidater har Junkeren vært heldigere med avdelingen sin i år. Det er færre lag om beinet, men samtidig har de fått Hønefoss. Romerikingene er den største opprykksfavoritten av alle 3.divisjonslagene. Det skal bli vanskelig å ta førsteplassen foran dem, men det er favoritter som skuffer hvert år. Kanskje det blir Hønefoss denne sesongen? I så fall er Junkeren en av våre favoritter til å snappe førsteplassen i avdelingen, avslutter Johansen.

Les også:  Norges idrettsforbund i dialog med Støre-regjeringen

Bodø/Glimt 2 er også å finne i avdelingen. De tippes midt på tabellen med en odds på 32,00.

NordicBets vinnerodds for 3.divisjon avdeling 6:

Hønefoss – 1,52
Fløya – 5,50
Junkeren – 5,50
Finnsnes – 11,00
Tromsø 2 – 18,00
Harstad – 32,00
Bodø/Glimt 2 – 32,00
Gjelleråsen – 50,00
Lillestrøm 2 – 50,00
Melbo – 50,00
Leknes – 100,00
Skjervøy – 100,00
Skjetten – 100,00
Ullensaker Kisa 2 – 100,00

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.