Bodøposten.no inngår samarbeid med Radio Nord-Norge

radio nord norge

Nettavisen Bodøposten.no og radiokanalen Radio Nord-Norge har inngått et samarbeid om radiosendinger. Avtalen innebærer at Bodøposten.no sin podcast sendes på FM, DAB og andre kanaler som iTunes og Spotify, og Radio Nord-Norge skal være nettradio på Bodøposten.no.

– Vi bygger ut FM-nettet vårt i Nord-Norge og er nå også på DAB på sørlandet. Vi er positive til samarbeidet med Bodøposten.no – dette blir bra, sier Jitse Buitink (bildet over) som er daglig leder i Radio Nord-Norge.

Les også:  Ferie: Nord-Norge minst opptatt av bærekraft

Samarbeidet betyr at leserne av Bodøposten.no nå kan streame Radio Nord-Norge sine sendinger direkte fra nettavisen og at Bodøposten.no sin podcast skal sendes to ganger i uken hos Radio Nord-Norge.

– Dette er et bra samarbeid for alle parter, Bodøposten.no og Radio Nord-Norge vil nå ut til flere, dessuten får lytterne enklere tilgang til sendingene, sier redaktør Gunnar Andreassen i Bodøposten.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.