Bodø Jazz Open: Nattjazz på Hundholmen

musikk

Bodø Jazz Open open går snart av stabelen så det blir snart jazz-stemning i hele Bodø med jazz konserter flere plasser. Nå er det også klart for nattjazz.

Hundholmen blir stedet å være fredag 2. februar etter at Bodø Jazz Open-konsertene på de andre scenene er ferdig. Der kan du oppleve Nypan Trio og Funkifize live, langt ut i de sene nattetimer. Hundholmen lover via nettsiden Visit Bodø ordentlig god jazzklubb-stemning.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Nypan Trio
Nypan Trio ble dannet i Trondheim i 2011 og har holdt stø kurs siden den gang. Bandet har vært på flere norgesturneer og ga ut sin første plate «Directions» i 2015. Albumet mottok gode anmeldelser og i februar 2018 skal trioen spille inn oppfølgeren. Trioens lydlandskap er melodisk, vakkert og har både mye «straight» jazz og soul i seg.

Funkifize
Det er ikke praktiske hensyn som er viktigst når ni av Bodøs fremste musikanter finner tid til sitt nye band «Funkifize».Men skal man få det til å låte svært og fett, og få frem et skikkelig soul/R&B/funk-lydbilde, må det være både vokalister, blåsere og et solid komp med.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Hundholmen Brygghus åpner dørene allerede klokken 11.00 selv om konsertstart er 23.00. Billetter i salg via eBillett og bodojazzopen.no. Publikummere som har kjøpt festivalpass har rabatt på denne konserten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.