LESERINNLEGG: Regjeringen og SV prioriterer klima før folk flest

frp

SV og regjeringen prioriterer milliarder til symbolske klimatiltak mens folk flest ser at bankkontoen blir stadig tommere.

Av: Hans Andreas Limi, Nestleder, FrP.

Nå hadde tiden vært inne for et krafttak for vanlige folks økonomi, eksempelvis gjennom reduksjon av matmoms og fjerning av drivstoffavgifter. Det velger regjeringen å ikke gjøre. 

Staten får enorme inntekter, mens det gis svært lite tilbake for å hjelpe norske familier gjennom en vanskelig tid. Folk flest må betale prisen for regjeringens manglende kontroll med inflasjon og strømpris, samt historiske økninger i skatter og avgifter.

Les også:  LESERINNLEGG: 1. mai-tale fra lederen i Nordland SV

Vi har den høyeste prisstigningen på mat på 40 år. Mat og drikke har gått opp nesten 13 prosent det siste året og er nå den store inflasjonsdriveren i Norge. Dette går ut over både barnefamiliene og alle andre med en trang økonomi.

FrP foreslo å vårt budsjett å fjerne veibruksavgiften på bensin og diesel, som vil redusere pumpeprisen med hhv 6 og 4 kroner/liter. Makspris på strøm på 50 øre/Kwt, halvering at matmoms, og fjerning av regjeringens ekstraskatt på arbeidsplasser er andre tiltak som ville bedre økonomien til både folk og bedrifter.

Les også:  Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

Sv og regjeringen fortsetter med politiske løsninger som åpenbart skaper problemer for norsk økonomi. Dette budsjettet er et dårlig verktøy for å få ned inflasjonen, styrke krona, redusere rentene og bedre økonomien for folk flest.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.