5 grunner til å elske hotellfrokosten

frokost hotell

Hotellfrokosten setter ofte standarden for hvordan humøret blir utover dagen, og derfor bør du velge et hotell som vet hvordan de skal servere en god frokost.

Velger du riktig hotell i Bergen, Oslo, Arendal, Harstad, Bodø eller Lofoten står du opp til det som regnes blant Norges beste frokoster. Thon Hotels har satt opp en liten liste til hvorfor du bør velge et hotellrom med frokost inkludert.

5 grunner til å elske frokostbufféen:

1. Det er raskt og enkelt.
Du trenger ikke å lete etter en restaurant eller kafé som serverer mat på morgenen, men bare hoppe i klærne og sette kurs mot buffeten.

Les også:  Tipsene for å lykkes med datingen: – Hold motet oppe og vær ærlig!

2. Du starter dagen med full mage.
Uansett om du skal i møter eller på sightseeing så blir dagen bedre med litt god mat (og kaffe!) innabords.

3. Frokostbufféen har noe for alle.
Uansett hva du liker å spise om morgenen så har en god buffet noe å sette tennene i. Fra ferske rundstykker og pannekaker til frukt og frokostblandinger. Alle i familien eller vennegjengen vil finne noe de liker.

Les også:  Advarer: – Våris kan være kritisk!

4. Smak på den lokale maten.
En god frokostkokk gir alltid litt smakebiter av de beste råvarene fra regionen. Det gjør det mulig å smake på flere ting uten å måtte kjøpe et helt måltid. Spesielt utenlandske gjester setter stor pris på dette.

5. Egg og bacon.
Det er litt morsomt, for ansiktet på spesielt menn 40+ lyser opp i det de finner egg og bacon-seksjonen i frokostbufféen. Det er kanskje ikke det sunneste ved en frokostbuffé, men egg og bacon er nok det som sprer mest glede i frokostrommet.

Les også:  4. april er gulrotens dag

Frokost er inkludert i prisen når du overnatter på et Thon-hotell i Norge, og i buffetene finner du hjemmelagde spesialiteter, kortreist og økologisk mat, smoothies, kaffe, kaker, nybakt brød og selvfølgelig: egg og bacon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.