V75 – Nå også på onsdag!

rikstoto

Fra og med onsdag 5. desember vil travsportens svar på «Tippeligaen» arrangeres to ganger i uka: V75 hver lørdag og V75 Bonus hver onsdag.


V75 og V75 Bonus har i store trekk de samme egenskapene, men noen endringer blir det i det nye onsdagsproduktet. Spillerne kommer i første rekke til å merke at gevinstandelen økes til 65 prosent, og alle gevinster over fem kroner utbetales til spillerne. Gevinster under fem kroner overføres til en bonusomgang.

Les også:  Copa América på Viasport og Viaplay

V75 er populært
V75 er Norsk Rikstotos mest populære spill. Det er i V75 løpene de beste hestene møtes, profilene skapes og hvor spillinteressen er størst.

– Vi har lenge hatt som ambisjon om å løfte onsdagen ytterligere. Lørdagen er vår viktigste dag, men ved å innføre V75 Bonus på onsdager, så håper vi at dette gir en god effekt slik at vi kan vise frem det beste sporten kan by på minst to dager i uken. Dette vil selvsagt også gi et enda bedre tilbud til våre kunder, sier Harald Dørum.

Les også:  Fotballreiser revet bort på minutter

Fakta om V75 Bonus:

Hver onsdag klokka 19.00
Rekkepris 50 øre
Om ingen klarer syv riktige, går premiene inn i sekserpotten
Om ingen klarer verken for syv eller seks riktige, går pengene inn i femmerpotten
Om premien for henholdsvis seks eller fem riktige underskrider fem kroner, så overføres pengene til en kommende bonusomgang. Da legges pengene inn i syverpotten i denne omgangen.
65 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne. Fordelingsnøkkelen av premiepotten er 40 prosent til syv, 20 prosent til seks og 40 prosent til femmerpotten.

Les også:  Anders Faugstad (19) til gullfinale i VM for seniorer

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.