nordvik

Kjøpesenterbulk? Nordvik i Sortland kan spare deg for tusenlapper

Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik på Sortland. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere... Les mer »
nordvik

Lidenskapelig interesse for billakkering i Sortland

Vi har møtt Ørjan Jakobsen (41) som er bilskade-reparatør og bil-lakkerer for Nordvik Sortland. Han har et spesielt forhold til lakksprøyten og en lidenskapelig interesse for perfeksjon. Dette er viktige egenskaper når du skal... Les mer »
nordvik

Nordvik Bilskade åpnet nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet torsdag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen... Les mer »
nordvik

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å... Les mer »
nordvik bodø

Stadig bedre kundefordeler ved kjøp av bruktbil hos Nordvik i Bodø

Flere aktører har kommet med bruktbilprogram som gir en rekke fordeler til kjøperne. Dette gir trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil. Det siste tilskuddet er TOYOTA PLUS som ble lansert... Les mer »
nordvik

Rosa drømmebil til Silje Myrvoll i Bodø

Silje har alltid hatt lyst på rosa bil, og så kom muligheten når hun skulle kjøpe sin første helt nye bil. Valget falt da på toppmodellen av den splitter nye Toyota RAV4.... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »
nordvik

Første kunde i Bodø fikk levert nyheten Toyota RAV4 AWD

Etter 3 år med Toyota RAV4 som firmabil valgte Østbø igjen å gå for 2019 utgaven av RAV4 AWD i Executive utstyrsgrad. – Vi er storfornøyd med servicen hos Nordvik og selger Karl-Einar... Les mer »
nordvik

Nordvik kjøper Bodø Billakkering

I april ble det kjent at Nordvik Gruppen overtar bilskadeverkstedet Stormyra Karosseri AS i Bodø. Nå er konsernet inne i en ny prosess med intensjon om overtakelse av lakkeringsverkstedet Bodø Billakkering AS.... Les mer »
nordvik bodø

Ny Toyota Proace firehjulstrekker nå i Bodø

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Bodø. Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i... Les mer »