nordvik

VIDEO: Vellykket åpning av Lexus Bodø

Luksuriøse biler, sushi og god stemning sto på menyen da Lexus ønsket velkommen til ny bilforhandler i Bodø denne uken. – Det er en drøm som går i oppfyllelse, fortalte Morten Teksnes... Les mer »
nordvik

Ny Lexus-forhandler i Bodø

Nordvik bygger nytt forhandleranlegg med salg og verksted for Lexus i Bodø. I 2020 åpner et helt nytt Lexus showroom i Bodø som en del av et nytt bilanlegg på 1179 kvadratmeter... Les mer »
nordvik dronenord

Verdensmester skal inspirere Bodø-elevene

Han har vunnet flere medaljer og er kåret til verdensmester innen bildrifting – på tirsdag inntar Fredric Aasbø Bodø videregående skole for å delta på lærlingesamling med Nordvik Fagskole. – Vi skal ha... Les mer »
nordvik

Kjøpesenterbulk? Nordvik i Sortland kan spare deg for tusenlapper

Vi har møtt Sten Johansen (44) som er bilskadereparatør i Nordvik på Sortland. Han har spesialisert seg innenfor Smart Repair og fiks av småskader som kan rettes opp enkelt uten å lakkere... Les mer »
nordvik

Lidenskapelig interesse for billakkering i Sortland

Vi har møtt Ørjan Jakobsen (41) som er bilskade-reparatør og bil-lakkerer for Nordvik Sortland. Han har et spesielt forhold til lakksprøyten og en lidenskapelig interesse for perfeksjon. Dette er viktige egenskaper når du skal... Les mer »
nordvik

Nordvik Bilskade åpnet nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet torsdag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen... Les mer »
nordvik

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å... Les mer »
nordvik bodø

Stadig bedre kundefordeler ved kjøp av bruktbil hos Nordvik i Bodø

Flere aktører har kommet med bruktbilprogram som gir en rekke fordeler til kjøperne. Dette gir trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil. Det siste tilskuddet er TOYOTA PLUS som ble lansert... Les mer »
nordvik

Rosa drømmebil til Silje Myrvoll i Bodø

Silje har alltid hatt lyst på rosa bil, og så kom muligheten når hun skulle kjøpe sin første helt nye bil. Valget falt da på toppmodellen av den splitter nye Toyota RAV4.... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »