Nordvik-brødrene fra Nordvik Gruppen i Bodø videre i konkurransen om årets vekstskaper!

ey

Nordvik Gruppen med bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Trøndelag, Nordland og Troms, er videre til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year.

Torsdag 17. november gikk regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year for Nord-Norge av stabelen i Bodø. I en hard konkurranse der vekstskapere fra tre ulike bedrifter deltok var det Fredrik, Alexander og Christian Nordvik som gikk helt til topps og skal representere Nord-Norge i den nasjonale finalen i Oslo, som avholdes i februar. Der kjempes det om å bli årets norske vekstskaper.

– Jeg vil gratulere Fredrik, Alexander og Christian Nordvik, som sammen med sine ansatte virkelig har klart å skape vekst og arbeidsplasser i regionen. Jeg vil også rette en hilsen til Bård Meek-Hansen og Elisabeth Meek og til Egil Sørheim, som også virkelig har pekt seg ut innenfor sine respektive bransjer. Nå gleder jeg meg til å heie Nordvik frem i den nasjonale finalen i Oslo i februar, sier regionsansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year region Nord, Monica Sørensen.

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

Landsfinalen finner sted i Oslo 9. februar 2023. Der skal vekstskapere fra hele landet konkurrere i flere kategorier. I tillegg til hovedkategorien Entrepreneur Of The Year, vil det kåres vinnere i kategoriene: Young, Scale-up og Sustainability.

-Næringslivet i Nord-Norge er i vekst, og vi ser mange muligheter i regionen nå. Stadig flere har fått øynene opp for Nord, og det satses mer i flere ulike bransjer. Alle årets kandidater kommer fra tradisjonsrike bedrifter i regionen vår, men vi ser også at det er flere nye bedrifter som er i ferd med å vokse seg store nå. EY Entrepreneur Of The Year bidrar til å rette fokus på disse vekstskaperne som jobber utrettelig for innovasjon og vekst i tillegg til at de skaper mange arbeidsplasser i Nord-Norge. Det skal vi være skikkelig stolte av, avslutter Sørensen.

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

Kandidatene for Nord-Norge var:

  • Bård Meek-Hansen og Elisabeth Meek fra Grovfjord Mekaniske Verksted AS i Grovfjord, skipsbyggerier og verft
  • Fredrik, Alexander og Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen AS i Bodø, et forhandlerkonsern med bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet
  • Egil Sørheim fra Sørheim Holding AS på Halsa i Meløy kommune, fiskerikonsern hav- og kystfiske
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.