Treningskjeden Feel24 åpner i Bodø Storsenter

nordvik

Treningskjeden Feel24 fortsetter storsatsningen i Bodø og åpner nå sin hittil største satsning i Bodø Storsenter ved Egna.

– Endelig kan vi meddele at vi har kommet i mål med satsingen vår i området Østbyen. Dette senteret blir helt unikt, og vi har gledet oss lenge til å kunne vise frem de eksklusive planene for Feel24 Stormyra Panorama. Totalt leier vi over 900 kvadrat hos Nordvik. Vi er godt i gang med planlegging og starter ombygging så snart som mulig, sier Thomas Nilsen fra Feel24.

Nordvik Eiendom er glad for å få inn ny leietaker: 

– Vi er veldig glade for å inngå et samarbeid med Feel24 som skal åpne nytt treningssenter i Bodø Storsenter. Feel24 er Nord-Norges største treningskjede, og er kjent for et treningskonsept som passer alle, uavhengig treningsnivå. I likhet med Nordvik driver de mange lokale forretninger i Nord, så vi føler at det er full match, sier Paal Skaalsvik fra Nordvik Eiendom.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Med dette åpner makkerne bak Feel24 , Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen sitt 6 senter i Bodø til høsten. Feel24 leier et samlet areale på over på 900 m2 i Bodø Storsenter, der senteret befinner seg i andre etasje og får ei enorm panoramavindusrekke:

– Senteret vil bli av det råeste man finner i Nord-Norge. Vi legger ned svært mye tid og ressurser i detaljer. Her vil kunden få det beste innen trening som er på markedet. Dette i kombinasjon med at senteret vil oppleves svært eksklusivt med både interiør, LED-lys, utstyr, ei enorm panoramarekke med store vinduer og flere treningssoner tilpasset både for lavterskel og viderekommende.Vi kan trygt si at dette er vårt nye flaggskip, sier Thomas.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

– Vi ønsker å bidra til økt folkehelse og få flere i aktivitet, kombinert med at flest mulig skal få prøve ut produktet vårt og det vi leverer. I den anledning inviterer vi hele Bodø til å trene gratis til desember på storsenteret fra åpning!

– På dette senteret skal vi satse høyere med bredde og økt faglig kompetanse. Derfor legger vi tilrette både for fysioterapeut, kiropraktor, personlig trening, veiledning og tilsvarende behandling på senteret. Dersom Fysio eller kiropraktor er interessert her må de ta kontakt med oss fortløpende.

Nordvik har hatt klare ambisjoner med Bodø Storsenter siden de overtok eiendommen i 2019, og det siste året har de blant annet jobbet med å få på plass nye leietakere i senterets 3. etasje hvor de har etablert kontorhotell og flyttet inn fellesadministrasjonen til Nordvik Gruppen. ECIT Intunor er også relokalisert, i tillegg til at både Norges Blindeforbund og Helse- og miljøtilsyn Salten er flyttet inn.

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

– Nå flytter Power ut av 2. etasje, og vi kan starte jobben med å utvikle senteret der også. Her planlegger vi å sette inn ny glassfasade som vil gi senteret et stort løft. I tillegg til et nytt treningssenter, har vi også ledig rundt 1000 m2 med butikklokaler som vi ønsker å fylle med noe nytt og spennende. Hvem som blir leietaker der er enda ikke klart, men vi jobber med flere alternativer, avslutter Paal. 

Bodø Storsenter er lokalisert i Verkstedveien 1 på Stormyra, med City Nord og Nordlandshallen som nærmeste nabo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.