lindorff

Venter store endringer i inkassobransjen

I dag er det mange inkassoselskap som behandler folk som skylder penger på en god måte, men det er også en del som ikke gjør det. Noen strekker regelverket for langt for... Les mer »
lindorff

Økonomi-spørsmålene norske pensjonister lurer på

Økonomitelefonen for pensjonister er et tilbud til pensjonister som trenger råd om personlig økonomi, og nesten 10 prosent av de som kontakter Økonomitelefonen har økonomiske problemer de ønsker å få råd om.... Les mer »
lindorff

Norsk inkassovekst størst i Norden

I Norge vokser antall inkassosaker langt mer enn i våre nordiske naboland. En ny nordisk inkassoanalyse fra Lindorff viser at norske utlånere bør følge nøye med i tiden fremover. For hele Norden... Les mer »
lindorff

LESERINNLEGG: Nordmenn er gode betalere

Det er langt de færreste nordmenn som kommer langt i en inkassoprosess. De aller fleste forbrukere får aldri en inkassosak i det hele tatt. Som inkassoselskap gjør vi faktisk en jobb også... Les mer »
lindorff

Undersøkelse: Kvinner bekymret for pengebruk til jul

En av fem norske kvinner er bekymret for om de har råd til julegaver. Samtidig innrømmer nærmere 40 prosent av kvinnene at de bruker mer penger på julegaver enn de burde. I... Les mer »
lindorff

Lindorff : Mislighold økt med fem milliarder

Den samlede misligholdte husholdningsgjelden har gått opp fra fra 39,7 til 44,6 milliarder det siste året, i følge ferske tall fra inkassobyrået Lindorff. Økningen tilsvarer 9 prosent, 3 ganger så mye som... Les mer »
lindorff

Nordmenn nedbetalte rekordmye inkassogjeld i juni

Norske privatpersoner brukte over 687 millioner kroner på å nedbetale inkassogjeld i løpet av juni. Dette er en økning på over 14 prosent sammenlignet med juni i fjor, viser nye tall fra... Les mer »
lindorff

Lindorff venter dobling i eldre med betalingsproblemer

Nå har nesten 18.000 eldre over 66 år betalingsanmerkning, en økning på 70 prosent på fem år. Lindorff venter at tallet vil dobles frem mot 2030. Eldre som først får inkassovansker vil... Les mer »
lindorff

Siv Hjellegjerde Martinsen ny administrerende direktør i Lindorff

Siv Hjellegjerde Martinsen er fra mandag 5. mars ny administrerende direktør for Lindorff AS, Norges ledende kreditthåndteringsselskap. – Jeg ser frem til å kunne bidra til å utvikle Lindorff videre, sier Hjellegjerde... Les mer »