hd mc

Trafikkulykke med motorsykkel i Hemnes

En motorsykkellist kjørte av vegen like sør for Bleikvassli i Hemnes i Nordland lørdag kveld. Det skal ha vært personskade på sjåføren. Ambulansehelikopter kom til stedet. Motorsykkellisten ble fraktet til sykehus, opplyser... Les mer »
up

Ruskjørte uten førerkort i uregistrert bil i Vestvågøy – Tatt for narkotika

To menn i 30-40 årene ble pågrepet i Vestvågøy i 9-tiden i frobindelse med kjøring i rus, kjøring uten gyldig førerkort, kjøring av uregistrert motorvogn og i besittelse av narkotika. Mennene forsøkte... Les mer »
surveys

Valgrot i Evenes

Flere feil er funnet i forbindelse med kommunevalget i Evenes i Nordland. Etter omtellingen torsdag har valgstyret funnet seks nye stemmer, ifølge Nettavisen.no. Det er også avvik ved fylkestingsvalget, opplyser NRK. Onsdag ble... Les mer »
politi

Politiet: – Flomfare i Nordland

Fra fredag 20. september om morgenen til lørdag 21. september er det ventet store nedbørsmengder i Nordland sør for Saltfjellet, opplyser nordland politidistrikt. Flomfare nivå oransje og jordskred fare nivå gult. Politiet... Les mer »
nettrakett

Nettrakett i Vesterålen: Skal grave etter gull for bedriftene

Byrået Nettrakett fra Vesterålen er blant de nye kompetansearbeidsplassene som tiltrekker seg talenter fra hele landet. Som en del av satsningen på forretnings- og dataanalyse har de nå fått en engasjert og... Les mer »
oppskrifter mat

Maret Ravdna Buljo fra Nordland kan vinne til Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris

Med årene har Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris blitt en ettertraktet utmerkelse i det norske matfaglige miljøet. I år kjemper fem kandidater fra hele landet i finalerunden. Og du bestemmer hvem som vinner!... Les mer »
avinor

Avinor ønsker å rekruttere unge fra nord

Avinor ønsker å tiltrekke seg arbeidskraft fra de nordligste fylkene. En viktig yrkesgruppe i Avinor er lufttrafikkbetjent (AFIS-fullmektig). De har sin arbeidsplass i tårnet eller i et tårnsenter, og gir trafikkinformasjon til... Les mer »
finnmark troms

Etablerer nordnorsk reiselivskonsern

Nord-Norge lykkes best når vi samarbeider i landsdelen. Nå går fire ledende aktører innenfor nordnorsk reiseliv sammen for å sikre at verdiene fra reiselivsnæringen kommer Nord-Norge til gode. Bedriftene etablerer selskapet Best... Les mer »
treningsstudio

Nordlendingers beste triks for å unngå trening

Få nordlendinger trener like mye som anbefalt. Og de nordlendingene som faktisk rører på seg har en rimelig bred definisjon av begrepet «fysisk aktivitet». En tredjedel av alle nordlendinger mener de er... Les mer »
sau

Satser på sau i nord

Fylkesrådet innvilger 300 000 kroner til etableringen av Arktisk kompetansesenter for sau. Kompetansesenteret skal bidra til utvikling av sauemiljøet i hele Nord-Norge, opplyser Nordland fylkeskommune. – Landbruket er ei svært viktig næring... Les mer »