bolig blokk leilighet

Ny undersøkelse: Lite naboirritasjon i nord

Forholdet til naboen i de nordligste fylkene er bra, men når først forholdet blir dårlig, skjærer det seg fullstendig. Det kommer frem i en undersøkelse som Respons Analyse har gjennomført på oppdrag... Les mer »
politi

Knuste verandadør i Narvik – Ble pågrepet

Politiet fikk melding om en person som forsøkte å ta seg inn i ett hus i Narvik i 6-tiden søndag morgen. Personen hadde knust verandadøren til innringeren. Personen klarte ikke å komme... Les mer »
politi

Full mann ville overnatte i feil leilighet i Sortland

Mann gikk inn i feil leilighet i Sortland natt til søndag og la seg til å sove. Politiet ble tilkalt og kom på stedet. Politiet fikk fraktet mannen til rett leilighet. Mannen... Les mer »
Norges idrettsforbund

Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel 2019 er klar

Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL er Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar. Én kandidat fra hver idrettskrets er med i kampen om fem... Les mer »
matprisen 2019

Astrid Regine Nässlander fra Steigen vant matstipend

Astrid Regine Nässlander fra Steigen vant nylig KokkeKarlas stipend 2019 under Matprisen 2019. Astrid er en ambisiøs kokk og foredler med stor yrkesstolthet og yrkesglede. Hun setter maten for seg selv, fremmer... Les mer »
jitse buitnik

LESERINNLEGG: Hålogaland reiser seg fra asken

Vi er ikke brikker i Oslos sjakkspill lengre, vi er Hålogaland igjen. 1000 år som kolonistat er over, 1000-årsnatten er forbi, Nordlandsgjelden er betalt og «Nord-Norgesproblemet» er løst. Nå er det opp... Les mer »
nordland

Ekstremvær bekymrer få i Nord-Norge

På Vestlandet og i Oslo tror 1 av 4 at boligen kan rammes økonomisk av ekstremvær, mens kun halvparten så mange i Nord-Norge tror det samme. – Det er ingen grunn til... Les mer »
up

Vogntog kjørte av veien – E6 i Trofors stengt

Politiet rapporterer at et vogntog har kjørt av veien på E6 i Trofors i Grane kommune natt til onsdag. Nødetatene rykket ut til stedet i 11-tiden. Sjåføren hadde kommet seg ut og... Les mer »
snn

Global usikkerhet åpner nordnorske muligheter

Konjunkturbarometeret for Nord-Norge ble lagt fram på Agenda Nord-Norge 11. november. Den viser hvordan landsdelen er avhengig av eksport og påvirkes av de makroøkonomiske trendene i verden. På godt og vondt.  –... Les mer »
søppel

I Nord-Norge blir ni av ti metallemballasjer kildesortert

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Nord-Norge leveres 85 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall. Gjennomsnittspersonen i Nord-Norge... Les mer »