widerøe

Widerøe reduserer tilbudet på kortbanenettet – Nordland rammes hardt

Lønnsomheten for drift av kommersielle kortbaneruter er under hardt press. Økte avgifter over flere år, en kraftig svekkelse av den norske kronen og den generelle markedsutviklingen i Norge har medført store utfordringer... Les mer »
politi

Tekniske problemer hos politiet i Nordland: Ring 112

Grunnet tekniske problemer vil det være begrenset med telefoner som kan besvares på tlf. nr. 02800, melder politiet. Nødtelefoner på 112 vil bli besvart som normalt, opplyser Nordland politidistrikt nå klokken 15.30. Les mer »
skole universitet

Mindre mobbing på skolene i Nordland

Færre elever i Nordland opplever mobbing på 7. trinn i grunnskolen, viser Elevundersøkelsen 2019, opplyser NRK. – Utviklingen går rett vei i flere kommuner i Nordland, men det er viktig at alle... Les mer »
is vann natur

Isvarsel fra NVE: Hold avstand til innløp, utløp og trange sund i Nordland

Etter langvarig mildvær med regn og snøsmelting i lavlandet er det nå uvanlig store svake partier der vann strømmer under isen, slik som ved innløp, utløp og i trange sund. Dette gjelder... Les mer »
nve skredfare

Vinterferie: Mye snø i fjellet i Nord-Norge

Mange ser frem til en etterlengtet vinterferieuke, med fjell, snø og friske uteaktiviteter. Hva sier glasskula om snøforhold og snøskred? Inngangen til vinterferien ser ut til å bli preget av vekslende vær... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke på Strand i Sortland: To skadet

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til et trafikkulykke på Strand i Sortland i 16-tiden fredag. To personer ble kjørt til legevakta etter trafikkulykken. Politiet har startet etterforsking av trafikkulykken. Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Rekordtall for SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge leverer konsernets beste resultat noensinne, men tar samtidig grep for å møte fremtiden. Kampen om kundenes gunst hardner til og SpareBank 1 Nord-Norge tjener mindre på tradisjonelle tjenester som... Les mer »
natur snø

Ønsker tips om ugler i Nordland

Hubro og snøugle er sterkt truet. Statskog Fjelltjenesten vil ha tips om du ser disse artene i indre deler av Nordland. Både hubro og snøugle opptrer sporadisk i indre deler av Nordland.... Les mer »
hertz

Hertz i Svolvær best på kundeservice

Hertz hadde sin årlige kick-off på Gardermoen i midten av januar, der flere priser ble delt ut. En av utmerkelsene som deles ut er «Best Customer Service». Den gikk til lisenstakeren som... Les mer »
ambulansebil

To biler i alvorlig trafikkulykke ved Majavatn i Grane

Politiet fikk en melding om trafikkulykke med to bilerinvolvert og personskader ved Majavatn i Grane i Nordland på onsdag i 14-tiden. Det var også trafikale problemer på stedet. Utrykningsenhetene rykket ut til... Les mer »