fiskeriminister nesvik

Algekrisen: Fiskeriministeren til Svolvær

Fiskeriminister Harald T. Nesvik reiser til Svolvær i morgen for å møte algerammede oppdrettere kl. 13.00 på Thon hotell i Lofoten. – Jeg har stor medfølelse med de som står oppe i... Les mer »
iphone

Telenor-problemer i Træna og Lurøy

Politiet melder at Telenor har problemer på sitt nett i Træna og Lurøy i Nordland. Ingen Telenor telefoner fungerer, bortsett fra nødnummer. Problemet med Telenor-nettet skal være løst innen klokken 15.00, ifølge... Les mer »
norges sjømatråd

Barn og unge fra Nord-Norge blant de dårligste til å spise fisk

70 prosent av barn og unge tror de spiser nok fisk. Sannheten er at bare 18 prosent av de mellom åtte og nitten år spiser fisk minst tre ganger i uken. Nesten... Les mer »
nordvik

Comeback for Camry i Narvik

Toyota Camry, storselgeren fra 1980- og 90-tallet, er endelig tilbake på veiene i Narvik. –Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, spår Nina Richardsen fra Toyota-forhandleren Nordvik. Det er... Les mer »
forsøpling

VIDEO: Oppfordrer til opprydding med aksjon #ryddopp

Bloggeren Rolf Mollvik er på besøk i Andøy i Nordland der plast og søppel forurenser kysten. Nå oppfordrer bloggeren folk til å ta ansvar og rydde opp med hashtag-aksjonen #ryddopp som han... Les mer »
øyetest

Pasienter mistet synet: Tilsynssak for øyelege i Narvik

Fylkeslegen i Nordland har opprettet tilsynssak på øyelege Jens Kratholm i Narvik etter at pasienter mistet synet etter operasjoner, opplyser NRK. – Saken reiser flere rettslige problemstillinger. Blant er det grunnlag for... Les mer »
brann

Brann i rorbu med 4 personer i Lofoten

Natt til tirsdag startet en brann i en rorbu i Napp i Lofoten. Det var fire personer i rorbuen, ifølge Nordland politidistrikt. Brannvesenet startet slukkearbeidet og de fire personene ble reddet ut... Les mer »
tv2

Steffi Buie fra Lofoten i The Voice-semifinale på fredag

Det er klart for semifinale i The Voice. Seks deltagere står på scenen og de kjemper om fire plasser i finalen. Sendingen starter kl. 20.00, og sendes direkte på TV 2. Kl.... Les mer »
bedriftsforbundet

LESERINNLEGG: En tsunami på vei mot land

De omfattende strukturelle endringene som har foregått i lang tid på havsiden i sjømatsektoren er i ferd med å slå inn over landindustrien som en tsunami. Jeg er redd at den vil... Les mer »
Foto: Petter Hansen

Lurøy kommune til topps takket være fiskeoppdrett

Lille Lurøy kommune topper listen i Kommunal Rapports Økonomibarometeret 2019, opplyser flere medier. Det skal være lokal oppdrettsnæring som gir rekordhøye skatteinntekter for Lurøy kommune. Lurøy kommune i Helgeland, med under 2000... Les mer »