Klart for ishockey-VM på Viaplay: – Norge kan nå kvartfinalen

viasport

Fredag starter VM i ishockey i Latvia. Viaplay sender hele mesterskapet, der Norges menn møter Tyskland, Italia, Finland, Canada, Latvia, USA og Kasakhstan i gruppespillet.

Endelig er det klart for VM i ishockey. Mesterskapet skulle i utgangspunktet blitt arrangert i Latvia og Hviterussland i fjor, men på grunn av pandemien ble det hele utsatt ett år. På veien har også Latvia blitt eneste arrangør, så hele mesterskapet vil spilles i Riga.

Samtlige kamper sendes på Viaplay mens utvalgte kamper vises på V sport-kanalene. Norges kamper vil i tillegg vises på V4. For Norge sin del starter det hele med kamp mot Tyskland på lørdag. Og selv om det venter tøffe kamper mot Finland, Canada og USA, tror Viaplays hockey-ekspert Alexander Bonsaksen på avansement.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

– Det er muligheter for kvartfinale i år. Norge ser ganske bra ut med en fin miks av gammelt og nytt i troppen. Italia og Kasakhstan skal slås, mens Latvia og Tyskland er tøffe. Hvis gutta får ut maks i de to kampene kan de ta seg videre. Etter en annerledes oppkjøring for samtlige lag, kan det i år fort bli noen overraskelser. Uansett kommer det til å bli et veldig spennende VM, sier Bonsaksen, som selv gjerne skulle vært med i mesterskapet, hadde det ikke vært for to hofteoperasjoner.

– Det er alltid litt rart å se lagkompisene sine spille kamper når man helst vil være med der ute. Fra studio får jeg bidratt i VM, selv om jeg ikke er ute på isen, og det blir veldig moro.

Les også:  VIDEO: Glimt i cupfinale etter seier mot Vålerenga

Alle Norges kamper vil ha medfølgende studiosending som ledes av Ørjan Bjørnstad. Bonsaksen er på plass som ekspert, og prominente hockeygjester som Patrick Thoresen, Roy Johansen og Lars Haugen vil også ta del i sendingene. Norges kamper kommenteres av Morten Langli og Ole Eskild Dahlstrøm.

– Jeg syntes det er en kruttsterk rekke vi har fått på plass for å formidle VM. Både i studio og i kommentatorboksen har vi knallsterk kompetanse, og vi gleder oss til å følge Norge tett i dette mesterskapet, sier sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

Slik sendes Norges kamper i ishockey-VM:

Lørdag 22.mai kl. 10.45: Tyskland–Norge (kampstart 11.15) – Viaplay og V4
Søndag 23.mai kl. 10.45: Italia–Norge (kampstart 11.15) – Viaplay og V4
Tirsdag 25.mai kl. 18.45: Norge–Finland (kampstart 19.15) – Viaplay og V4
Onsdag 26.mai kl. 18.45: Canada–Norge (kampstart 19.15) – Viaplay og V4
Fredag 28.mai kl. 18.45: Latvia–Norge (kampstart 19.15) – Viaplay og V4
Lørdag 29.mai kl. 14.45: Norge–USA (kampstart 15.15) – Viaplay og V4
Mandag 31.mai kl. 18.45: Kasakhstan–Norge (kampstart 19.15) – Viaplay og V4

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.