adecco

Johannes Marthinussen fra Bodø kan bli konsernsjef i sommer

Adecco jakter igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I august får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 6000 ansatte, med en... Les mer »
veiarbeid

Varsel: Bodø kommune koster i Bodø sentrum

Bodø kommune har for nettopp sendt en SMS til innbyggere i Bodø sentrum der de varsler om rengjøring av veier og fortau i Tollbugata, Sjøgata og Storgata. Kostingen skal starte fra kl.... Les mer »
fartsgrense

14 fikk fartsbot i Saltstraumen

Utryksninspolitiet i Bodø gjennomførte natt til tirsdag trafikkontroll med fokus på hastighet i 60 sone i Saltstraumen. Resultat ble ble 14 fartsbøter, høyeste hastighet som ble målt var 77 km/t, opplyser Nordland... Les mer »
politi

Slåssing i Glasshuset: En person til legevakta

Politiet i Bodø rapporterer at to personer slåss i Glasshuset i Bodø natt til søndag. Begge personene skal være i 20-årene. Den ene personen fikk et kutt i hodet og ble kjørt... Les mer »
dab radio

Bodøværing nedringes av Påskelabyrinten-lyttere

Viggo Valle i Bodø blir nedringt av lyttere som vil ha tips om løsninger til Påskelabyrint programmet på radio. Det er bare ett problem: Viggo Valle har bare samme navn som skaperen... Les mer »
sonans

Sonans åpner ny skole i Bodø

Sonans Utdanning fortsetter å vokse. Med et ønske om å kunne tilby et landsdekkende tilbud, åpner Sonans tre nye skoler: i Bodø, Hamar og Lillestrøm. – Tilbudet til privatister som ønsker hjelp... Les mer »
politi

Innbrudd hos bilforhandler i Bodø: Tatt på fersken

Politiet i Bodø rapporterer at en mann i 40-årene ble tatt på fersk gjerning under et innbrudd hos en bilforhandler natt til tirsdag. Innbruddstyven hadde knust en rute for å komme seg... Les mer »
politi

Beruset mann i Bodø sentrum fikk overnatte hos politiet

Politiet i Bodø fikk natt til mandag flere meldinger om en beruset mann i sentrum som var til sjenanse for andre. Mannen i slutten av femtiårene ble forsøkt bortvist fra sentrum, men... Les mer »
fiskebåt nord

Fiskebåt Nord krever fast redningshelikopter i Bodø

Fiskebåt Nord krever at det snarest etableres en permanent base med tilstedevakt for redningshelikopter mellom basene i Bodø og Banak. – Beredskapen slik den er i dag er ikke tilfredsstillende, sier Marius Ytterstad,... Les mer »
politi

Slo til politibil i Bodø – Satt i fyllearresten

En beruset mann tok natt til lørdag kontakt med en politipatrulje i Bodø sentrum og ba dem kjøre han hjem. Han fikk et høflig nei til svar. Da ble den berusede mannen... Les mer »