up

Kjørte pirat-taxi i stålet bil – Uten lappen!

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for ruspåvirket kjøring. For politiet viste dette seg å være en trippel fangst. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort,... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Storm i Bodø: Ødeleggende vind

Bodøposten.no publiserte tidligere i dag nyheten om stormen i Bodø. Politiet stengte av Nøstgata og Moloen. Moloen ble åpnet senere på ettermiddagen. Bygninger og en bil ble skadet, ifølge politiet. Nå opplyser... Les mer »
politiet

Storm i Bodø: Politiet har stengt av Moloen og Nøstgata

Politiet i Bodø rapporterer at noen veggplater har blåst av Stadiontunet Sykehjem lørdags morgen. En bli ble truffet og skadet. Kommunen ble varslet. Klokken 10 bestemte politiet seg for å stenge av... Les mer »
Nestlé

Nyheter fra Starbucks i Bodø-butikkene

Nestlé annonserte i dag lanseringen av en ny serie kaffeprodukter under Starbucks-paraplyen, som vil bli tilgjengelig over hele verden. Den nye serien består av 24 produkter, inkludert hele kaffebønner, filterkaffe, og de... Les mer »
gulating

Gulating trapper opp priskrigen på øl

I september 2018 gikk Gulating ut og erklærte priskrig mot de store dagligvarekjedene. I dag trapper kjeden som har ølutsalg i Bodø opp satsingen på pris ytterligere. – Vi har lovet å... Les mer »
bodø vinter

Nå skal Miljøvernforbundet etableres i Bodø

Snart får den landsomfattende miljøvernorganisasjonen en egen Bodø-avdeling. 27. februar arrangeres det nemlig et etableringsmøte for Miljøvernforbundet Bodø. Etableringsmøtet skal etter det Bodøposten.no erfarer omhandle lakseoppdrett, vindmøller, jordvern og veisalting. Møtet går... Les mer »
konsert folkets hus

Storslått åpning av Bodøs nye konsert- og kulturscene: Folkets Hus

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om at Folkets Hus i Bodø nå har oppgradert lydanlegg og scenen for blant annet å kunne ha konserter i det tradisjonsrike bygget i Bodø sentrum. Tirsdag var... Les mer »
Foto: KaarloNorge

Inviterer til workshop om fremtidens Mørkved

Bodø kommune er i full gang med planleggingen av et nytt og utbedret bydelssenter på Mørkved. Om du vil være med, har du muligheten nå. Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til... Les mer »
eskil hagen

Ungdommen i Bodø frykter for få tar HPV-vaksinen

Bodø kommune har gjort det slik at ungdom ikke lengre får dekket utgiften med å ta en HPV-vaksine, det får ungdommen i Bodø til å reagere. – Vi frykter at endringen kommunen... Les mer »
vinter nyheter

Vinterens nyheter fra Q-Meieriene snart i Bodø-butikkene

Nytt år betyr produktnyheter og i midten av februar ruller Q-Meieriene ut nyvinninger i butikk. Sentralt står ønsket om å utfordre i yoghurthyllene og skape mer variasjon innen iskaffe. Iskaffe, nye yoghurtsmaker,... Les mer »