kjerringøy vinter

Historien må omskrives: Kjerringøy handelssted fra 1600-1700-tallet

Husene på Kjerringøy handelssted ved Bodø er eldre enn først antatt. Det må føre til at historien må skrives om, opplyser NRK. Forskere har tatt prøver av tømmerstokkene i husene på Kjerringøy... Les mer »
politibil

Kastet ut av utested i Mørkved – Slåss og ble arrestert

En person ble kastet ut av et utested i Mørkved natt til søndag. Personen ble dermed vanskelig og skal ha slått til en vakt. Dette medførte ett kutt over øye til vaken.... Les mer »
politiet

Knuste vindu i Saltstraumen – Ble arrestert

En beruset person skal ha knust ett vindu på grendehuset i Salstraumen natt til søndag, opplyser politiet. Vedkommende blir fraktet i arresten i Bodø og anmeldes for ordensforstyrrelse, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Bodøjente (14) funnet etter stortstilt leteaksjon

Fredag kveld startet politiet søk etter en savnet 14-år gammel jente i området Skivika i Bodø. Under søket ble det brukt mannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Redningsselskapet, Norsk folkehjelp og helikopter... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Bodømann tiltalt for sex med mindreårig

En bodømann i 20-årene risikerer seks års fengsel, etter en tiltale av Salten tingrett for to tilfeller av sex med en mindreårig jente, ifølge Bodø Nu. Hendelsene skal ha skjedd i løpet av... Les mer »
avinor

Forprosjektet for ny lufthavn i Bodø vedtatt

Skisseprosjektet med anbefalt løsning ble ferdigstilt 31. august, og Avinor anbefalte der alternativ 1E, som også har fått støtte av både Bodø kommune og Forsvaret. Avinor har i skisseprosjektet utredet fem utbyggingsalternativer innenfor... Les mer »
stormen bibliotek

Stortinget er vertskap for stor nordområde-konferanse i Bodø

Parlamentarikere fra Norge, EU, Island og Russland samles i Bodø 19. – 20. november til Den nordlige dimensjonens parlamentarikerforum. Samarbeid innen transport, miljø, helse og kultur står på dagsorden. – EU, Island... Les mer »
hes

Hekla Stålstrenga på juleturné med Arktisk Filharmoni til Bodø

Hekla Stålstrenga har gjort seg bemerket med sine stemningsfulle julekonserter de siste årene, og i år legger de ut på en turné med Arktisk Filharmoni i desember. Det er duket for en... Les mer »
brannmannskap

Stor brann i Einmoveien i Bodø: To til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i en blokkleilighet i Einmoveien i Bodø torsdag morgen i 6-tiden. Brannen var såpass stor at Naboene ble oppfordret til å stenge vinduene. Kort tid etterpå ble... Les mer »
nordvik

Lexus Bodø satser på premium bruktbiler

Bilmerket Lexus åpnet nylig avdeling i Bodø med mange nye bilmodeller. Men det er ikke bare de siste modellene du kan kjøpe hos Lexus Bodø. Nå satser nemlig bilforhandleren på Lexus Select... Les mer »