politiet

Slosskamp mellom mindreårige i Glasshuset

Politiet fikk melding om slåsskamp mellom 6-7 mindreårige gutter rett utenfor Burger King i 22-tiden lørdag kveld. Politiet ankom stedet, fikk kontroll på de involverte og undersøkte hva som har skjedd. Det... Les mer »
lege

Fraktet til Bodø med Seaking etter arbeidsulykke i Festvåg

Politiet rapporterer at det har vært en arbeidsulykke på et oppdrettsanlegg i Festvåg lørdags kvelf. En skadd person ble fraktet til Nordland Sentralsykehus i Bodø med Seaking. Politiet var på stedet og... Les mer »
pelle politibil

Pelle Politibil har store rustskader – Justisministeren lover å hjelpe

Pelle Politibil som er stasjonert i Bodø har alvorlige rustskader. Nå blir den folkekjære folkevognen i sort og hvitt tema i Stortinget og justisministeren lover å ordne opp, melder NRK. Det varstortingsrepresentant... Les mer »
politibil

Ville ikke avslutte privatfest i Bodø – Ble anmeldt

Etter at politiet var å stoppet en privatfest i Bodø natt til fredag i 2-tiden, valgte ansvarlig for festen å ikke etterkomme politiets pålegg om å holde det rolig på stedet. Politiet... Les mer »
f-16

Verneombud truer med å stenge ambulanseflybasen i Bodø

I en brakke på flyplassen i Bodø skal ambulanseflypiloter sove ut når nattskiftet er ferdig i 06-tiden, men bygget rister når Forsvarets F16-kampfly går over, opplyser VOL. – Hovedproblemet er at bygningen... Les mer »
vinter trafikk

Greisdalsveien på Mørkved er blitt sikrere

Greisdalsveien på Mørkved ble nylig ferdigstilt med blant annet fartshumper. Som en del av Bypakke Bodø tilrettelegges det for buss som fjerning av flaskehalser og innsnevringer i kjørebanen, opplyser Bodø kommune. –... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Allan Ellingsen fra Bodø fikk rapport om fremtidens transport

Statssekretær i Samferdselsdepartementet, Allan Ellingsen (FrP), mottok tirsdag rapporten Transport21. Den er et innspill til strategi for forskning, utvikling og innovasjon i transportsektoren, rettet mot myndigheter, FoU-aktører og næringsliv. – Vi trenger... Les mer »
lyd høyttalere radio

Politiet måtte avslutte privatfest i Bodø

Politiet måtte avslutte en privatfest natt til onsdag, i 1-tiden i Bodø. Det skal ha vært klager fra naboer på festen, opplyser Nordland politidistrikt. Mer spesifikt skal støyen fra privatfesten ha vært... Les mer »
øl

PODCAST: Bodøs ølekspert om julemat, juleøl og julekalender

Ølekspert Stian Kristiansen fra Gulating i Bodø og redaktør Gunnar Andreassen i Bodøposten.no tester årets juleøl og snakker om julemat og julekalender i en fersk podcast. – Podcasten i desember har blitt... Les mer »
joddski

Joddski slipper albumet «Livet e for kort» og skal ha avslutningskonsert i Bodø

Jørgen «Joddski» Nordeng fra Bodø slipper albumet «Livet e for kort» og arrangerer en avslutningskonsert i Bodø. Joddski forteller nå at dette er siste kapittel i Joddski-boka. – Motherfolkens! Da er tiden... Les mer »