Samferdselsdepartementet

Samferdselsminister Jon Georg Dale vil øke fartsgrense i Bodø

Fartsgrensene på flere strekninger i hele landet bør økes, mener samferdselsministeren. Forslag til nye fartsgrenser sendes torsdag på høring, en av strekningene ligger i Bodø. – Riktige fartsgrenser er vesentlig for å... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Mørkved: Buss kjørt av veien

Politiet mottok en melding om trafikkulykke på Mørkved i Bodø i 16-tiden. Det skal være en buss som har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til stedet. Ambulasepersonell ankom ulykkesstedet Kudalsveien, alle... Les mer »
facebook

Rødt i Bodø med Facebook-tabbe

Partiet Rødt i Bodø har et arrangement på utestedet Dama Di i Sjøgata i Bodø sentrum førstkommende fredag. Arrangementet ble annonsert på Facebook med et bilde av Rødts partileder Bjørnar Moxnes. «Bjørnar... Les mer »
taran

Julekonserten «Stille natt hellige natt» kommer tilbake til Bodø

Julekonserten «Stille natt hellige natt» kom i 2017 for første gang til Bodø. Og nå kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Lisa Børud, og Rune Larsen tilbake. Det er nemlig... Les mer »
kom heim

Utsolgt ekstrakonsert med Min Trio på Kom Heim i Mørkved

Kafeen og konsertscenen Kom Heim på Mørkved åpnet dørene i november i 2017. Serveringsstedet har blitt populært og tiltrukket seg både gjester og musikere. 31. august er det bodøbandet Min Trio som... Les mer »
konkurranse

Snart klart for Bodø Run Festival 2019

Fredag 23. august kl. 11.00 kan du bli med på en sprek gåtur / marsj / løpetur fra Tusenhjemmet. En løype på 1 km og en på 2,5 km kan gåes, løpes,... Les mer »
ambulansebil

To syklister krasjet på Stormyra

Politiet mottok ved 12-tiden en melding om at to syklister som har krasjet ved Stormyra. Nødetatene ble sendt til ulykkesstedet. De to syklistene krasjet ved rundkjøringen på Rv 80 og Sandhorngata. Politiet... Les mer »
scandic live nation

Mann på Parkenfestivalen arrestert

Politiet melder at en mann i 30-årene ble innbrakt til politistasjonen i Bodø på grunn av at han ikke etterkom politiets pålegg. Mannen som ble arrestert natt til søndag var på Parkenfestivalen,... Les mer »
politiet

Mann i 40-årene sparket til annen mann på Parkenfestivalen

Politiet melder at en mann i 40-årene skal ha sparket til en annen mann natt til lørdag på Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. Mannen i 40-årene ble bortvist fra Parkenfestivalen. Det skal... Les mer »
sesong 1

Eksklusivt intervju: Bodø-gruppa Regnvær har sluppet «Aurora»

Regnvær varmet opp for Violet Road på torget i Bodø forrige uke. I dag er Bodøværingene ute med låta «Aurora», som allerede er listet på NRK P3 og NRK Nordland. Bodøposten.no fikk et... Les mer »