fartsgrense

Sjokktall: Halvparten av bompengene går ikke til vei i Bodø

En av bomstasjonene i Bodø bruker halvparten av bompengene på renter og kontorarbeid, opplyser P4. Veien der bomstasjonen er plassert ble utbedret i 2009. Av 173 millioner kroner samlet inn mellom 2009... Les mer »
trollstigen

Endelig dekning ved Trollstigen: Telia bygger infrastruktur basert på grønn energi

Telia har vunnet konkurransen om å bygge infrastruktur som skal sørge for mobildekning langs en 11 kilometer lang veistrekning mellom Trollstigen og Valldal. Strekningen har vært et hull på dekningskartet og en... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Ølekspert fra Bodø kårer årets sommerøl

Sommer er tid for å nyte utendørs grill og gjerne med en øl. Og om sommeren er det sommerølet som er mest populært for mange. Ølekspert Stian Kristiansen fra Gulating i Bodø... Les mer »
handeland pr

Roar (25) fra Bodø får 10.000 kroner i støtte fra Solofondet

Roar Wiik fra Bodø er en av de første som får tildelt stipend fra det nyoppståtte Solofondet. Roar er medlem i Bodø Seilforening, og ønsker støtte til å sette i gang en... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Skarpskytter fra politiet avverget gassulykke i Bodø

Bodøposten.no trykket i går nyheten om at det hadde oppstått en brann i en gassflaske i Bodø sentrum. Politiet oppfordret da folk om å evakuere området. Store deler av Sjøgata i Bodø... Les mer »
stille dal skilt bertnes

Feilplassert skilt i Stille Dal

En leser av Bodøposten.no har sendt inn et bilde av et veiskilt som er plassert ved gangbrua ved Stille Dal i Alstad. Skiltet viser retningen til Bertnes. – Dette skiltet står ved... Les mer »
grønnsaker

Nå kan du kjøpe lokalprodusert mat i Bodø

Nå blir det lettere å handle lokalprodusert mat i Bodø. REKO-ringen Bodø har premiere i dag klokken 19.00 foran Plantasjen i Bodø. Ordningen i REKO-ringen er at lokale produsenter annonserer matvarene og kundene... Les mer »
brann brannbil

Gass-brann i Bodø sentrum

Politiet i Bodø rapporterer at det er en brenner i en gassflaske i Sjøgata, nå torsdag formiddag. Politiet oppfordrer folk til å lukke vinduene, og trekke vekk fra vinduene og lengre inn... Les mer »
matbutikk

Sier ja til mer handel på Stormyra i Bodø

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner Bodøs kommuneplan som åpner for mer handel på Stormyra handelsområde. – Jeg mener at dette er en godt gjennomarbeidet plan fra Bodø kommunes side, sier kommunal- og moderniseringsminister... Les mer »
buss iphone

Nordland fylkeskommune: Bodø skal bli helelektrisk buss-by

I løpet av sommeren/høsten skal det lyses ut nytt anbud på drift av bussruter i Salten fra 1. juli 2021. Første anbudsrunde tidligere i år hadde med begge alternativene, el-buss og diesel.... Les mer »