norsk komponistforening

Nordic Music Days festivalen i Bodø: Mat og musikk i unikt samspill

Hvordan påvirker lyd vår oppfatning av mat, og hvordan påvirker smak vår opplevelse av musikk? Tasteful Turntable er en forestilling som utforsker forholdet mellom smakssans og hørsel. Et langsomt svingende spisebord er... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
standup norge

Komikjendisen Halvor Johansson kommer til Bodø!

Når Halvor Johansson entrer scenen i Stormen med sitt første soloshow, er det med en helt spesiell garanti. Synes du ikke forestillingen holder mål, lover komikerstjerneskuddet deg likså godt pengene tilbake. –... Les mer »
scandic live nation

A-ha kommer til Bodø!

35 års-jubileet til tidenes norske pop-suksess utvides til verdensturné, med flere norske byer på turnélisten. Passende nok, kan bandet samtidig feire at «Take on Me» passerer én milliard avspillinger på YouTube. Fremdeles... Les mer »
kulturnatt bodø

Kulturnatt 2019: Her får du middag for en hundrings!

Den 18. oktober er det duket for Kulturnatt 2019 i Bodø, det blir nattåpne butikker og kulturarrangement. Og ikke minst: restauranter. For et av de mest populære tingene som skjer under Kulturnatt... Les mer »
fart bil laserkontroll

Dame i 40-årene tatt for fyllekjøring i Bodø

Politiet rapporterer at en kvinne i 40-årene ble tatt for kjøring i beruset tilstand tirsdag morgen. Blodprøver ble tatt på legevakta og førerkortet tatt i midlertidig beslag. Nå er sak opprettet, forteller... Les mer »
brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »
politiet

Full mann tok seg inn hos familie i Østbyen

Politiet rapporterer om en beruset mann i 20-årene som skal ha tatt seg inn hos en familie i Østbyen i Bodø natt til søndag. Publikum varslet politiet som pågrep den berusede mannen... Les mer »
herodes falsk

Hysterisk morsomt: Terningkast 7 for Herodes Falsk i Stormen

Humorlegenden Herodes Falsk er for tiden på turne i Norge, og det er etter sigende hans siste. Og dette er et humorshow du bare må få med deg. For dette var rett... Les mer »
politi

Slagsmål i kommunalt bokollektiv i Bodø

Politiet fikk i 10-tiden lørdag melding om slagsmål inne i et kommunalt bokollektiv. Det var rolig da politiet kom til stedet. En person ble sendt til legevakt for sjekk. Det er foretatt... Les mer »