rettigheter

Sumaya Jirde Ali fra Bodø kalt «korrupt kakerlakk» – Dom mot 70-åring til Høyesterett

Landets høyeste rettsinstans skal vurdere straffen en 70-årig kvinne fikk for å ha kalt samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali (22) fra Bodø en «korrupt kakerlakk», opplyser NRK. 70-åringen fra Bergen ble nylig i... Les mer »
nordvik

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å... Les mer »
nordvik bodø

Stadig bedre kundefordeler ved kjøp av bruktbil hos Nordvik i Bodø

Flere aktører har kommet med bruktbilprogram som gir en rekke fordeler til kjøperne. Dette gir trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil. Det siste tilskuddet er TOYOTA PLUS som ble lansert... Les mer »
avis media

Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter etter skandale-sketsj

En sketsj med Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter i landets aviser og omtales av Dagbladet, Nettavisen.no, Avisa Nordland, Resett og NRK. Det skal være en del av sketsjen som vitser om Trine... Les mer »
apple

I år kan bodøværinger stemme med mobilen

Ved årets valg får du en SMS med lenke til valgkortet ditt. Dermed har du valgkortet på mobilen og lett tilgjengelig når du skal stemme, opplyser Bodø kommune. De fleste velgerne i... Les mer »
natur sommer barn

Over 1 million kroner i økt tilskudd mot barnefattigdom i Bodø

Tilskuddene i «Nasjonaltilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2019» er klart. Regjeringen bevilger i år 302 millioner kroner til tilskuddsordningen. Frivillige tiltak er en viktig del av ordningen. – Aldri før... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte ved Hundstadsenteret i Bodø: Mistet førerkortet

Politiet gjennomførte en laserkontroll på RV 80 ved Hunstadsenteret i 60-soneen. Seks bilførere fikk fartsbot, men for en bilfører gikk det værre. En mann på 47 år fikk beslaglagt førerkortet for å... Les mer »
settnordfra.no

Bodøposten.no inngår samarbeidsavtale med nettmagasinet Sett Nordfra

Nettavisen Bodøposten.no har i dag inngått samarbeidsavtale med det Nord-Norske nettmagasinet Sett Nordfra. Begge publikasjonene er gratis for leserne. Avtalen gjør at leserne av Bodøposten.no får direkte tilgang til nyheter fra Sett... Les mer »
bodøposten.no

Bodøposten.no lanserer linkside

Nettavisen Bodøposten.no har den siste tiden lansert flere nyvinninger, som web-TV, podcast og stillingsmarked. Nå lanserer Bodøposten.no også en egen linkside. – Vi har laget en side med de beste og mest... Les mer »
alkohol

Mann bortvist fra utested i Bodø på grunn av «tafsing»

En mann skal ha «tafset» på flere damer på et utested i Bodø natt til søndag, ifølge politiet i Bodø. Mannen som «tafset» på damene ble bortvist av politiet fra utestedet, opplyser... Les mer »