kaboom

Kaboom skal få de unge med seg i en danse-eksplosjon

Kaboom lagde Bodø bys Bursdagssang og dans, som samlet over 1000 barnehagebarn på 200-års jubileet til Bodø i 2016. I over 4 år har teamet i Kaboom jobbet intens for å utvikle... Les mer »
linker

Journalistutdanningen i Bodø legges ikke ned

NTB retter i sak om journalistutdanningen i Bodø, NTB sendte onsdag kveld ut en sak om at journalistutdanningen i Bodø legges ned. Saken har blitt omtalt i flere medier. Men saken medfører... Les mer »
politi

Tatt for fyllekjøring i Bodø sentrum – Mistet lappen

Det blir en kjedelig start på julen for en bilfører i Bodø. En bilfører ble nemlig stoppet av politiet i en promillekontroll i Bodø sentrum natt til torsdag. Kontrollen avdekket at bilføreren... Les mer »
coolbet

Anders fra Bodø er klar for NM-finalen i flaks!

Bodøværingen Anders Fenne Ellefsen er en av seks deltakere som skal kjempe om 250 000 kroner, og en prestisjetung tittel i NM-finalen i flaks i Tallinn. Det er det tett på norskeide... Les mer »
up

Kjørte i grøfta rett ved Politihøgskolen

En bil er kjørt i grøfta i Mørkvedveien i Bodø, rett nedenfor Politihøgskolen. Politiet rapporterer at de er på stedet nå. Det skal ikke være personskade, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
biltema

Nå får du kjøpt Biltema kaffe i Bodø

Nå får alle kaffeelskere kjøpt Biltema kaffe i alle 64 varehusene til Biltema! Kaffen kommer i en stilig forpakning på hele 450 gram med retro-inspirert design. – Vi er fornøyde med å... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune: Ta byggesaken din til Stormen

Nå kan du ta byggesaken din til til Bylabben, melder Bodø kommune. Tirsdag 11. desember kan du få hjelp til dine planer om byggesøknad eller fradeling – og du trenger ikke timeavtale.... Les mer »
ambulanse

Front mot front-kollisjon i Stille Dal – Fire personer skadet

Søndag kveld kolliderte to biler med hverandre i Stille Dal i Bodø. Politiet antar at det er snakk om en front mot front-kollisjon. Politi og ambulanse kom raskt på ulykkesstedet og fikk... Les mer »
politibil

Slagsmål i drosjekøen i Bodø

Politiet rapporterer om et slagsmål i drosjekøen i Bodø sentrum natt til søndag. En person skal ha vært aktiv part og den andre kun forsvarte seg. Politiet grep inn i slagsmålet og... Les mer »
stormen store sal

No e DDE Jul Igjen på Stormen!

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Opprinnelig var julekonserten turnéavslutning i 1992, etter hvert kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999... Les mer »