tv3

VIDEO: Sensommerfest med jentejengen fra Bodø i Charterfeber – After beach!

Guttastemning, jentevors, strandliv, fest og sjekking er ingrediensene når vi følger gutte- og jentegjenger som går all in på Sydens fristelser. I Charterfeber – After Beach gir vi et unikt innblikk i... Les mer »
passasjer

Nå kan du betale med Vipps på bussene i Bodø

Nå blir det enklere å betale for bussbillettene med betalings-appen Vipps for bybussene i Mo i Rana, Bodø og Narvik, opplyser Nordland fylkeskommune. – Mange av våre reisende bruker appen til å... Les mer »
brann

Brann i Vestbyen i Bodø

Politiet rapporterer om røykutvikling i en enebolig i Vestbyen i Bodø natt til tirsdag. Brannen skal ha blitt slukket kort tid etterpå. En person skal ha pustet inn røyk og ble tatt... Les mer »
dykker

Nye arter funnet i Saltstraumen?

Forskere kartlegger dyrelivet i verdens sterkeste tidevannsstrøm Salstraumen utenfor Bodø, og har fått seg flere overraskelser, ifølge NRK. Forskerne fra NTNU Vitenskapsmuseet funnet flere arter de ikke klarer å sette navn på.... Les mer »
politi

Arrestert for ruteknusing i Bodø

Politiet har arrestert en mann i 30 årene pågrepet for skadeverk ved ruteknusing på lørdag morgen i 8-tiden. Den arresterte mannen mistenkes også for bruk av narkotika. Sak opprettes og siktede avhøres... Les mer »
buss iphone

Nytt busstopp og gangvei ved Bodøsjøen

Utbedringstiltak er under iverksetting ved etablering av nytt busstopp og ny gangvei ved Coop extra i Bodøsjøen, dessuten er sikringstiltakene i Bodøsjøen godt i gang, opplyser Bodø kommune. Det er under etablering... Les mer »
stormen store sal

Nordic Tenors kommer til Stormen

De tre tenorene i Nordic Tenors er ute på sin høstturnè og 14. september skal de til Stormen i Bodø. De turnerer med denne forestillingen i hele norge frem til oktober –... Les mer »
norconsult

Norconsult lyser opp Bodø

På oppdrag for Bodø kommune har Norconsult utviklet alt fra forprosjektet til konkurransegrunnlag for totalentreprisen på det nye parkeringshuset i Bodø sentrum. Parkeringsanlegget ble åpnet av ordfører Ida Pinnerød lørdag 7. september... Les mer »
tine

Årets Eplejuice frå Hardanger nå i Bodø-butikkene

Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Sunniva Eplejuice frå Hardanger. Nå er årets sesong, den 19. sesongen på rad, klar for butikker i Bodø.... Les mer »
bedrift lønn avtale

Valgthriller i Bodø

Tidlig på valgnatten så det ut som Høyre var Bodøs største parti, men etter alle stemmene er telt opp er det nå Arbeiderpartiet som knepent har flest stemmer. Arbeiderpartiet har 6 830... Les mer »