Norwegian setter opp ekstra julefly til Bodø

norwegian jul

Norwegian står foran en travel julesesong med flere hundre tusen passasjerer bare i Norge. Selskapet setter inn ekstra ressurser både på flyplassene og ved kundesenteret for å hjelpe de reisende i den mest hektiske reiseperioden rundt jul.


Rådet til de reisende er å være tidlig ute på flyplassen og pakke smart for å bidra til en smidigere reise. Årets juletrafikk er spredt over flere dager, med fredag 22. desember som den travleste reisedagen i Norge.

Norwegian har mange reisende mellom norske byer før jul, og i romjula er utlandstrafikken stor. Det er København, London og Berlin som er de mest populære romjulsdestinasjonene.

Den høye etterspørselen i julesesongen har resultert i at Norwegian også i år har satt opp flere «julefly». Ekstra juleavganger er nå tilgjengelig fra Oslo til Tromsø, Evenes, Molde, Bergen, Alta, Bodø, Haugesund, Ålesund, Trondheim, Stavanger, Svalbard og Kirkenes.

Selskapet har også satt opp ekstra avganger fra Oslo til Nice, Barcelona, Gran Canaria og Madrid.

Les også

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.