YouTube Music og YouTube Premium i Norge: Nå finner du alt på samme sted

youtube

Fra Beyoncés livestream på Coachella til toneangivende videoer som Daniel Kvammen og Lars Vaulars «Som om himmelen revna» og Childish Gambinos «This Is America», kommer brukere til YouTube for å ta del i musikkulturen og oppdage ny musikk.

Men YouTube ble skapt for å se på, noe som betydde at fans måtte bytte frem og tilbake mellom ulike musikk-apper og YouTube. De dagene er nå historie.

Strømme musikk med YouTube
YouTube Music er en ny strømmetjeneste for musikk, skapt for å lytte til musikk i tillegg til den magiske verden vi kjenner fra YouTube fra før av; et sted der det er enklere enn noen gang å utforske musikk på en enda mer personlig tilpasset måte. Enten du ønsker å lytte, se eller gå på oppdagelsesreise – nå er endelig musikk i alle formater å finne på én tjeneste.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Musikkelskere kan gratis laste ned og bruke den reklamefinansierte versjonen av YouTube Music, men i tillegg lanserer vi også YouTube Music Premium – en betalingstjeneste som gir deg muligheten til å høre på musikk i bakgrunnen mens du kjører andre apper, muligheten til å laste ned musikk og en lytteopplevelse helt fri for annonser for 99 kroner måneden.

I en begrenset tidsperiode kan musikkelskere få tre måneders gratis tilgang på YouTube Music Premium her (99 kroner per måned etter dette, 149 kroner per måned for familieplanen).

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

YouTube Premium
Fra og med i dag kan du også oppgradere til YouTube Premium. Da får du Music Premium, samt alt innhold på YouTube annonsefritt, bakgrunnsavspilling og muligheten for å laste ned innhold på tvers av hele YouTube.

Du kan også kose deg med hele katalogen av YouTube Originals-serier og filmer, inkludert hitseriene Cobra Kai og Impulse, samt to nye serier vi lanserer i dag: F2 Finding Football som følger F2 mens de utforsker fotballkulturen verden over, med musikalske gjester i verdensklasse som Lil Jon, Becky G og flere, samt The Sidemen Show der The Sidemen drar på ville eventyr med berømte gjester som Nicole Scherzinger og Bear Grylls.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.