Skattemelding for næringsdrivende: En av tre har allerede levert

bedrift skatteetaten

Fristen for levering av skattemeldingen nærmer seg. Torsdag 31. mai er siste innleveringsdag.

Ni dager før leveringsfristen har en av tre (38 %) næringsdrivende (264 000) allerede levert skattemeldingen. Vær oppmerksom på at du som næringsdrivende kan risikere tvangsmulkt ved for sen eller manglende levering av skattemeldingen.

– De fleste næringsdrivende rapporterer slik de skal. Det er bra fordi Skatteetaten trenger korrekte og fullstendige opplysninger til rett tid for å sikre riktig fastsetting av skatt. Hvis du har mottatt skattemelding for næringsdrivende må du huske å levere denne innen fristen. Det gjelder selv om du ikke har endringer eller om du ikke ser på deg selv som næringsdrivende, for eksempel hvis du har avsluttet din egen virksomhet og blitt lønnsmottaker, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal i Skatteetaten.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

På skatteetaten.no finner du mye informasjon og nyttige verktøy. Hvis du ikke finner det du trenger der, kan du få veiledning på telefon, chat eller på Skatteetatens Facebookside, , hvor du blant annet kan få svar på spørsmål om skattemeldingen din, eller se hva andre lurer på. Det er også korte videoer med råd for næringsdrivende.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.