Visma kjøper Websystemer

visma

Visma styrker satsingen på skybaserte løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsforetak med kjøp av Websystemer AS. Selskapet er en leverandør av skybaserte komplette løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsforetak.

Websystemers løsning, Webmegler, er et av de mest utbredte systemene for eiendomsbransjen i Norge, mens løsningen Webtemp brukes av over 120 bemannings og rekrutteringsselskap.

– Websystemers skybaserte løsninger er blitt fagmiljøenes foretrukne system, og selskapets visjon om strømlinjeforming og digitalisering av eiendomsmegler- og bemanningsbransjen passer godt med Vismas strategi, sier administerende direktør i Visma Software, Erlend Sogn.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Webmegler er et komplett skybasert system for eiendomsmeglerforetak. Løsningen er en av de mest utbredte i bransjen i Norge og støtter elektronisk budgivning e-tinglysing med BankID.

Webtemp er et skybasert, skalerbart system for bemanningsforetak med over 120 bemannings- og rekrutteringsselskap som benytter den komplette løsningen med integrasjoner mot de ledende lønns- og regnskapssystemene i Norge. Løsningen inneholder ordrestyring, timefangst, faktura og ferdig lønnsgrunnlag samt direkte publisering på Finn.no, LinkedIn og Facebook.

Les også:  Samsungs lanserer ny AI PC: Galaxy Book4-serien

– Vi skal være en pådriver i digitaliseringen av eiendomsmeglere og bemanningsbransjen, til fordel for kundene. Med strengere myndighetskrav for å sikre boligkjøpere og ansatte i bemanningsforetak, har skybaserte løsninger blitt stadig viktigere. Våre strategiske tanker om fremtiden innfris for både kunder og ansatte gjennom oppkjøpet fra Visma, sier Aksel Valen, partner og daglig leder i Websystemer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.