VIDEO: Rob Stewart og Game of Thrones-stjerne i SodaStreams nye reklamer

sodastream

SodaStream International avslørte i dag sin nyeste videokampanje som fokuserer på de globale skader som er forårsaket av engangsplastflasker.

Videoen viser en havskilpadde som oppfordrer folk til å ta ansvar og ta det enkle og meningsfulle valget om å gå inn for gjenbruk. Denne videoen fungerer som en metafor for alle de grønne bakkene og de blå havene som over årene har blitt tilsølet med plastavfall.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

– Plast har blitt en pandemi-trussel hvor innvirkningen på menneskers helse fortsatt er ukjent, men med ødeleggende miljøkonsekvenser for vårt hav og havliv. I denne kampanjen ønsker vi å gi havdyrene en stemme, og sammen med dem oppfordre folk og bedrifter til å bytte fra engangsplast til gjenbrukbar emballasje, sier SodaStream-sjef Daniel Birnbaum.

Forsangeren Sir Rod Steward som havskilpadden, kjendisen Thor «The Mountain» Bjornsson, den kommende stjernen Sarah Catherine Hook og et kor av personer og havdyr skadet av plastdeler synger utdrag fra «Ocean of Change», skrevet for SodaStream til denne kampanjen.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

https://www.youtube.com/watch?v=Tejd7ntLGeE

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.