glimt

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra torsdag kveld for semifinale i cupen. Det ble straffe til Viking etter bare noen minutter i første omgang. Haikin feller Tripic som er alene gjennom.

Berisha satte sikkert inn 0-1 for Glimt som fikk en tung start på kampen. Men Glimt snudde kampen og presset Viking som forsvarte seg mye.

Først setter Runar Espejord inn 1-1 for Glimt, og ikke lenge etter scorer Gilbert Koomson inn 2-1 som er stillingen når dommeren blåser til pause. Det var mye enveiskjøring for Glimt i første omgangen og det kunne fort blitt flere mål.

Andre omgang er preget av et Viking som ligger i forsvar, men de har flere farlige kontringer, Glimt fortsetter presset men det blir målløst i andre omgangen.

Bodø/Glimt har ikke vært i en cupfinale siden 2003, men etter seier i semifinalen skal Glimt spille finalekamp mot Molde i Oslo.

– Det ble en tøff batalje. Viking gjorde det vanskelig for oss, men vi sto den av, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til NRK etter kampen.