Victoria fra Narvik i mål med talentutdannelsen

circle K Norge

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik, som nylig flyttet til andre kanten av landet for å bli daglig leder.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

Lederkarrieren har allerede kommet godt i gang for Victoria Wikestad Nilsen, én av ti avgangstalenter fra årets program. I januar i år sa 26-åringen opp jobben på familiestasjonen Circle K Fagernes-Narvik og reiste til Drammen for å bli ny daglig leder på Circle K Rundtom.

Les også:  Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

– Da den jobben dukket opp, skjønte jeg at det var en unik mulighet for meg til å komme videre i karrieren. Circle K Rundtom er en spennende stasjon med stort potensiale, og jeg trives veldig godt her, sier hun.

Wikestad Nilsen er praktisk talt født inn i stasjonslivet. Farfaren drev stasjon på Leknes, som den dag i dag drives videre av onkelen hennes. Foreldrene hennes driver Circle K Fagernes i Narvik.

– Her gikk jeg gradene og fikk stasjonslivet inn med teskje, fra å plukke søppel og klippe plenen utenfor stasjonen som liten jente, og til å få stadig større ansvar for stasjonsdriften etter hvert som jeg ble eldre, forteller hun.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

Wikestad Nilsen nøler ikke med å anbefale talentprogrammet til alle som går med en leder i magen.

– Programmet har uten tvil vært med på å utvikle meg til å bli en bedre leder. Jeg har fått økt kompetansen og skaffet meg et større nettverk i selskapet. I tillegg har jeg fått en verktøykasse med nyttige lederkunnskap som jeg nå har glede av hver dag, sier hun.

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

Les også:  Varsler kontroll av vinterfiske i Nordland

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

Årets avgangsstudenter er Renathe Baardsen fra Circle K Lura, Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom, Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen), Alf Harald Brøndbo fra Circle K Hommelvik, Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg, Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland), Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo, Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen, Jeanette Skoland fra Circle K Heddal og Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.