Vellykket for Generasjonsfestivalen 2019 i Bodø

generasjonsfestivalen

Generasjonsfestivalen 2019 gikk av stabelen 28. september på Folkets Hus Bodø og Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter. Det må sies å ha blitt en stor suksess, med over 450 besøkende totalt denne dagen!

På Folket Hus Bodø kunne man oppleve Bamsesykehus med Norsk Folkehjelp og masse konserter med dyktige lokale band. Gaffer Systems leverte virkelig varene på lyd og lys! Smash Wavet var det første ut og gjorde en flott opptreden på Folkets Hus Scene.

Det var en god miks av barn, ungdom, voksne og eldre i publikum, men musikken virket slå an for de fleste. Bella Umbrella Band var neste på scenen og inviterte til en spennende musikalsk opplevelse for både unge og voksne. Med stor innlevelse klarte de å begeistre både små og store! Det var også konserter med både Hobbel og Vembre, som begge klarte å engasjere publikum på en svært god måte med flotte opptredener.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

– Det var på tide noen lagde en festival som er for alle, uttalte Maiken Vembre uttalte fra scenen.

Punkrock bandet Innestæmme var siste band på scenen denne dagen, og satte finalen på Folkets Hus med topp stemning i Storsalen!

– Vi syns det var veldig artig å få spille på Folkets Hus Bodø under Generasjonsfestivalen, uttaler Lasse Olav Olaussen, vokalist i bandet.

– Ja, og vi kommer gjerne tilbake og spiller, tilføyer Isak Fleines, også bandmedlem.

Bodø Catering & Selskapsservice holdt åpent i den nyoppussede kafeen på Folkets Hus og serverte alt fra nydelig fiskesuppe til kaffe og kake.

– Vi har hatt bra trykk gjennom hele dagen», uttaler Tom Brenden, en av eierne.

På Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter var det masse aktiviteter å oppleve. Treskjæring var en av de mest populære aktivitetene denne dagen, og det var både unge, voksne og eldre som ønsket å prøve seg på treskjæring. Kreativt verksted med RE var også svært populært. Allsang med Tina & Stein var også en sikker vinner, og Generasjonsdans, fletting av hår, perling og Pensjonistrevyen innbød til flotte opplevelser for små og store denne dagen. og det var mange som fikk neglene lakket hos Says Velvære denne dagen.

Les også:  Slik hjelper skolen elevene med å forebygge synsproblemer

Det var også tegnekonkurranse i regi av Coop Nordland, som mange sørget for å være med på. Møsbrømlefse viste seg å bli en sikker vinner i Kulturkafeen, og det ble solgt nesten 100 møsbrømlefser i løpet av arrangementet! 

Ballongmannen var særdeles populær hos de minste, men også de voksne kunne få laget en artig ballongfigur.

Cecilie Haugseth og Christine Ilstad er initiativtakerne til Generasjonsfestivalen.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

– Vi er svært fornøyde med antall besøkende, og stemningen som har vært på begge husene denne dagen, uttaler Cecilie Haugseth.

– Vi ønsker også takke våre sponsorer, Sparebank 1 Nord Norge, Coop Nordland, Bodø Energi, Gaffer Systems, Folkets Hus Bodø, Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter, samt Nord Universitet. Uten støtte fra disse hadde arrangementet aldri vært mulig å gjennomføre. I allefall ikke til så lave billettpriser som vi tok. Til slutt ønsker vi takke alle som var med å lagde innhold og aktiviteter denne dagen, og ikke minst de frivillige, avslutter Christine Ilstad. 

Blir det en reprise til neste år?

– Ja svarer de samstemt, dette må gjentas. Bodø trenger et arrangement som er lavterskel, familievennlig og som ikke koster skjorta, avslutter de.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.