Erling Braut Haaland sin debut sendes gratis på TV 2 Sumo

tv2

TV 2 har sikret seg rettighetene til Erling Braut Haalands debut for Borussia Dortmund. Totalt vises tre kamper med den tyske storklubben neste uke – alle gratis og eksklusivt på TV 2 Sumo.

Europas giganter lå langflate etter den norske spiss-sensasjonen. Erling Braut Haaland vraket både Manchester United og Juventus. 19-åringen signert isteden i romjulen for Borussia Dortmund, som betalte 20 millioner euro til Red Bull Salzburg.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Nå starter oppkjøringen til både Bundesliga og storoppgjørene i Champions League mot Paris Saint-Germain for Haaland og Dortmund. 

De tre oppkjøringskampene i Marbella spilles slik:

Tirsdag 7. januar 15.55: Borussia Dortmund – Standard Liege (Kampstart 16.00)

Lørdag 11. januar 11.55: Borussia Dortmund – Feyenoord (Kampstart 12.00)

Lørdag 11. januar 16.55: Borussia Dortmund – Mainz (Kampstart 17.00)

– Vi opplever stor interesse for Erling Braut Haaland. Han er en ekstremt spennende spiller som begeistrer og fascinerer. Det var derfor ikke overraskende at det var tøff konkurranse også om hans første kamper for Borussia Dortmund. Nå er vi glade for å kunne tilby de tre kampene til publikum på TV 2 Sumo, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.