Unisport og Norges Håndballforbund fornyer avtalen

håndball

Håndballspillerne virker å være økonomisk sikret for lang tid fremover. Unisport utvider sitt samarbeid med Norges Håndballforbund og forlenger samarbeidsavtalen med nye fire år.

I den nye avtalen inngår Unisport Cup som er et solid bidrag til breddehåndballen. Det skal bli en turnering for guttelag i alderen 10 – 18 år i region Øst som skal bidra i kampen med å redusere frafallet blant ungdommer.

– Vi setter stor pris på at Unisport blir med norsk håndball videre og utvider samarbeidet de kommende fire årene, sier salgssjef i NHF Anne-Birgitte Svae-Kvifte. Vi trenger partnere som vil satse på bredden i tillegg til toppen, og med Unisport på laget vil guttehåndballen i region øst bli godt kjent med leverandøren Unisport gjennom den årlige Unisport Cup, legger hun til.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Unisport ønsker å bidra til økt aktivitet og idrettsglede gjennom den nye turneringen.

– Unisport Cup er vårt største bidrag til breddeidretten, og vi vet at i 16 års-alderen er det stort frafall fra organisert idrett. Cupen blir vår respons på et stadig økende problem og vi ønsker at slike arrangement kan bidra til økt aktivitet og idrettsglede for barn og unge over hele landet. Vi ser frem til et videre godt samarbeid og kommer til å bistå med hallinnredning så vel som økonomiske midler til mer håndballaktivitet for både topp og bredde, sier Country Manager hos Unisport, Brian Phillips.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Tall fra Verdens Helseorganisasjon (WHO) viser at for mange barn og unge ikke oppfyller minstekravene til daglig aktivitet. Statistikken viser også at sykdommer relatert til inaktivitet og overvekt er sterkt korrelert med denne trenden. Unisport har en sterk motivasjon for å gi et økende bidrag til idretts- og aktivitetsbildet i Norge, noe som reflekterer det nye samarbeidet med Norges Håndballforbund.

– Vi ønsker å bidra til enda mer aktivitet blant barn og unge. I tillegg til hallinnredning omhandler samarbeidet at Unisport bistår med økonomiske midler til forbundet. Forbundet disponerer selv pengene og kan bruke nye midler for å skape enda mer aktivitet og engasjement rundt håndballen, sier Petter Ødegaard, Markedskoordinator hos Unisport.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.