SodaStream feirer kvinnedagen med SHE-flaske

sodastream

For å feire den internasjonale kvinnedagen lanserer SodaStream et begrenset utgave av varemerkets kullsyreflaske til flergangsbruk. Flasken SHE har blitt skapt for å hylle kvinner som har bidratt til forandring. Du kan nå konkurrere om en flaske med begrenset opplag ved å dele en fortelling på Instagram om en kvinne som inspirerer.

I forbindelse med den internasjonale kvinnedagen slipper SodaStream International Ltd. flasken SHE i begrenset opplag. Flasken leveres i en lukket forpakning som åpner seg som en blomst. På innsiden av boksen kan du lese fortellinger om kvinner som på ulike måter har forandret vår verden.

Les også:  14. mars er biff og blowjob-dagen!

Flasken er ikke til salgs, men vil bare bli gitt bort gratis av SodaStream på Instagram. Fra og med 2. mars kan alle være med og konkurrere på Instagram ved å dele en fortelling om en kvinne som inspirerer.

– For oss i SodaStream er likestilling en selvfølge. Vi mener derfor at det er viktig å markere den internasjonale kvinnedagen, noe vi også vil inspirere andre til å gjøre. Jeg ser frem til å ta del i alle de inspirerende fortellingene som kommer til å bli delt på Instagram, sier Michele Fitzwilliams, nordisk markedsdirektør hos SodaStream.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.