TV fra Canal Digital og Telenor tilgjengelig i hele EU

iphone

TV-innholdet til Canal Digital og Telenor er nå tilgjengelig over hele EU-sonen i sommer, den såkalte geo-blokkeringen er nemlig opphevet.

Geo-blokkering har tidligere forhindret kunder i å strømme innhold fra norske tjenester i utlandet, men dette er nå opphevet. Det betyr at kunder kan ta med seg alt av serier, filmer og norske TV-programmer med på utenlandsreiser med Canal Digital-appen, Telenors T-We-app eller gjennom nettleseren.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

– Det er ikke til å stikke under en stol at vi har ventet på å kunne snakke om dette, og det kommer til helt riktig tid. Uansett om du er på ferie, eller skal ut av landets grenser av andre årsaker, kan du nå ha med deg underholdningen du ønsker i lomma. Det er verdt å feire, sier Jon Espen Nergård, produkt- og digitalredaktør i Canal Digital.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Canal Digital og Telenor har allerede innholdet sitt tilgjengelig i app, på nett og på TV, så endringen her består i at innholdet nå også er tilgjengelig hvor som helst i EU.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.