Konspirasjonsthrilleren «Deep State» returnerer 6. mai

fox

«Deep State» sesong 2 fortsetter den intense og emosjonelle karakterdrevne fortellingen, samtidig som den tar opp store, aktuelle politiske temaer.

Sesong 2 består av åtte episoder, hvor første episode har premiere på FOX mandag 6. mai kl. 22.00.

Skitten krig om ren energi
Det politiske dramaet fortsetter i den andre sesongen av spionserien «Deep State», FOXs første europeiske produksjon. I tråd med den første sesongen kan du forvente sjokkerende og uventede plott og vi dykker dypere ned i det mørke, politiske maktspillet, som nå eskalerer etter en mislykket operasjon i midtøsten.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Hovedfokuset er nå på Afrika og kampen om å få tak i de ettertraktede naturressursene i området. Dette er første gang, noensinne, at det er blitt utført en krig over fornybar energi.

Situasjonen tilspisses
Fire fra den amerikanske spesialstyrken og deres oversetter, Aïcha Konaté, blir antatt drept i et bakholdsangrep i Mali. Dette forsinker en handelsavtale med den maliske regjeringen i Washington, en avtale som vil ha stor betydning for Deep State.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Deres operative agent, Nathan Miller, en mann revet mellom familie og jobb, blir sendt inn for å fikse situasjonen. Men når en republikansk senator, Meaghan Sullivan, oppdager at ikke alt er som det skal, kompliseres situasjonen yttligere.

Harry og Leyla som nå er ute av spillet, blir igjen nødt til å involvere seg etter at Leyla mottar et rop om hjelp fra Aïcha, som var antatt død. Nå må de gjøre alt i sin makt for å stoppe den skadelige utviklingen av det ondskapsfulle nettverket, også kjent som Deep State.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.