TV 2 sender samtlige 380 Premier League-kamper

fotball

TV 2 får sende alle de 380 kampene fra Premier League neste sesong. Dette har TV 2 nylig fått bekreftet fra Premier League.

Sammen med alle kampene fra LaLiga og Champions League er det 900 internasjonale toppkamper fra august 2021 til mai 2022.

– Dette er en nyhet sportsredaksjonen mottar med både glede og lettelse. Vårt mål er å skape det beste fotballtilbudet i Norge noensinne, og da er det viktig å kunne tilby alle kamper til alle supportere – uansett klubb, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Når Premier League starter fredag 13. august møtes nyopprykkede Brentford og Arsenal klokken 21.00. 

De øvrige kampene i første runde er:

Lørdag 13.30:
Manchester United – Leeds

Lørdag 16.00:
Chelsea – Crystal Palace
Everton – Southampton
Leicester – Wolverhampton
Burnley – Brighton
Watford – Aston Villa

Lørdag 18.30:
Norwich – Liverpool

Søndag 15.00:
Newcastle – West Ham

Søndag 17.30:
Tottenham – Manchester City

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

I tillegg til Premier League, Champions League og LaLiga har TV 2 rettighetene til VM-kvalifisering, Nations League og alle privatlandskampene i året som kommer.

– Etter EM tar vi en ørliten fotballpause før vi lader opp til tidenes fotballsesong på TV 2. Vår sportsredaksjon er klare for å formidle alle de store øyeblikkene til seerne. Hver eneste kamp og hvert eneste spark får man på TV 2-kanalene og TV 2 Play i månedene som kommer, forteller Vegard Jansen Hagen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.