ANNONSE: Topp 5 treningsøvelser for menn

Annonse:

Topp 5 treningsøvelser for menn

Leter du etter de beste treningsøktene for menn? Du har kommet til rett sted! I dette blogginnlegget skal vi diskutere 5 av de beste øvelsene menn kan gjøre for å komme i form. 

Disse treningsøktene er flotte for både nybegynnere og erfarne løftere. Så uansett om du nettopp har begynt eller ønsker å endre rutinen, les videre for noen gode treningsideer! Vi kan anbefale Sport24 herre om du trenger treningsklær.

Benkpress

Den første øvelsen på listen vår er benkpress. Benkpressen er en flott øvelse for å jobbe med bryst, skuldre og triceps. For å utføre denne øvelsen, legg deg ned på en benk med en vekt i hver hånd. Før vektene opp til brystet, og senk dem deretter sakte ned igjen. Sørg for å holde ryggen presset mot benken og føttene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Knebøy

Den neste øvelsen vi skal diskutere er knebøy. Knebøyen er en flott øvelse for å trene quads, hamstrings og setemuskler. For å utføre denne øvelsen, stå med føttene i hoftebreddes avstand og hold en vekt i hver hånd. Bøy i hoftene og knærne til lårene er parallelle med bakken, og reis deg deretter opp igjen. Sørg for å holde ryggen rett og hodet oppe gjennom hele øvelsen. Sport24 herre sine klær hjelper deg å være komfortabel.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Markløft

Neste på listen vår er markløft. Markløft er en flott øvelse for å trene hamstrings, setemuskler og korsryggen. For å utføre denne øvelsen, stå med føttene i hoftebreddes avstand og hold en vekt i hver hånd. Bøy i hoftene og knærne til du kan løfte vekten fra bakken, og senk den deretter sakte ned igjen. Sørg for å holde ryggen rett og hodet oppe gjennom hele øvelsen.

Skulderpress

Den neste øvelsen vi skal diskutere er skulderpressen. Skulderpressen er en flott øvelse for å trene skuldre og triceps. For å utføre denne øvelsen, sitt eller stå med en vekt i hver hånd. Før vektene opp til skuldrene, og senk dem sakte ned igjen. Sørg for å holde ryggen rett og albuene presset mot sidene gjennom hele øvelsen. En skjorte fra Sport24 herre gjør øvelsen mer komfortabel.

Les også:  ANNONSE: Slutt å søke etter SMS-lån på nettet

Curl

Den siste øvelsen på listen vår er curl. Curl er en flott øvelse for å trene biceps. For å utføre denne øvelsen, stå med en vekt i hver hånd og la armene henge langs sidene. Bøy i albuene og løft vektene mot skulderen, og senk dem sakte ned igjen. Sørg for å holde ryggen rett og ikke sving vektene gjennom hele øvelsen.

Så der har du det! Fem gode øvelser som menn kan bruke for å komme i form.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.