Too Far Gone til Bodø med gratis gitar – Og du kan vinne den!

too far gone

Det populære norske countryrockebandet Too Far Gone kommer til Bodø for å ha konsert på Langsandfestivalen som arrangeres 3. – 4. august på vakre Langsanden i Sandhornøya, rett sør for Bodø.

Med seg har «rockomotivet» Too Far Gone en ekstra overraskelse til en person som fortjener det. I forbindelse med at bandet feirer 25 år deler de nemlig ut en gratis elgitar på hver plass de spiller, opplyser bandet til Bodøposten.no.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Vi gir bort en av gitarene fra gitarprodusenten Morgan og Morgan Instrument Norge som vår gitarist Ola Buan Øien skal spille på under konserten 4. august, og de vi ønsker skal få denne er eksempelvis unge artister, lag, foreninger, revygrupper, ungdomsklubber, kulturenheter eller en person som fortjener det, sier manager Per Evjen.

For nominering til å vinne gitaren (enten deg selv eller noen andre) sender du en mail til Per Evjen: per@toofargone.no.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Nominasjoner vurderes av gitaristen selv, manageren og en representant for arrangøren Langsandfestivalen. Vet du om noen som fortjener å vinne gitaren?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.