Telia Norge og Strive Sport inngår avtale om internasjonal toppfotball

barcelona fotball

Strive Sport, som viser samtlige av matchene fra La Liga, Serie A og MLS, starter en tv-kanal i Norge: Strive Sport TV. Kanalen har signert en avtale med Telia Norge og Get om distribusjon av kanalen. Det betyr at nå kan Get og Telias kunder se fotball i verdensklasse.

Strive Sport TV viser gjennom en normal uke opp til 10 livematcher fra La Liga, Serie A og MLS. Seerne kan følge klubber som Barcelona, Real Madrid, Juventus, Milan og LA Galaxy samt spillere som Ronaldo, Messi og Zlatan.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Utover de direktesendte kampene vises magasin -og høydepunkter i egne program samt repriser av de mest attraktive matchene. Dessuten kommer det egenproduserte programmet Studio Strive til å bli sendt utover våren.

Opp til åtte matcher per omgang vil bli kommentert av norske Strive-kommentatoreneEven Braastad, Per Jarle Heggelund, Sverre Enitch, Endre Lübeck og Magnar Kvalvik.

– Etter att vi på kort tid etablerte Strive Sport som en ny strømmetjeneste i Norden med ligafotball i verdensklasse til en attraktiv pris, utvider vi nå tilgangen til verdens beste fotballklubber og spillere hver uke via en kanal hos Get. Nå får Gets fotballelskende kunder en skikkelig godbit, sier Kristian Hysén, CEO for IMG Nordic.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

– Vi jobber kontinuerlig med å tilby nytt innhold og nye løsninger i underholdningsuniverset vårt, og vi har allerede Norges største og beste tv-tilbud innen sport. Denne tjenesten gir våre kunder enda bedre tilgang til noen av de beste fotballkampene i Europa, sier Torbjørn Aamodt, Head of Home (Get) i Telia Norge.

– Vi kjemper hele tiden en kamp for å tilby fotball på en måte som sikrer kundene våre valgfrihet, for å unngå at de som ikke er interessert i fotball blir tvunget til å betale for det. Her representerer Strive en fremtidsrettet modell hvor kundens valg står i sentrum med en fornuftig økonomisk logikk, fortsetter Aamodt. 

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Strive Sport TV inngår i Gets fleksible tv-tilbud og blir tilgjengelig i valgmenyen for 5 poeng.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.