429.000 så premieren av «Landskampen» på TV 2

tv2

På det meste var 456.000 seere innom premieren i går kveld. Det ga programmet en andel på hele 38,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og hele 39,8 prosent blant alle seerne (P10-79).

– Dette er vi selvsagt strålende fornøyde med. Vi har hatt en meget god følelse på «Landskampen»-prosjektet siden innspillingen på Rhodos i april, når vi så hvordan verdens største vinteridrettshelter leverte – ikke bare i konkurranser, men også ga av seg selv og sine historier. Både det norske laget, med Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff – og det svenske, med Charlotte Kalla, Calle Halfvarsson, Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg – har gitt alt, og det blir det god tv av. Det er veldig gledelig at dette også har vekket tv-seernes interesse, sier PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

«Landskampen» fortsetter på TV 2 kommende torsdag og det er tilsammen åtte episoder av serien som også er tilgjengelig på TV 2 Sumo. «Landskampen» vil også senere bli vist på svenske TV4.

Sesongpremieren av «Matkontrollen» ble sett av 185.000 seere, mens sesongpremieren av «TV 2 Hjelper deg» ble sett av 321.000 seere på TV 2 i går kveld.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.