nfk

Nytt ferjeleie åpner på Tonnes

Tirsdag 4. juni åpner nytt ferjeleie på Tonnes. Med det blir det også endringer i reisemønsteret i Rødøybassenget. Når nytt ferjeleie åpnes på Tonnes tirsdag i neste uke, endres seilingsmønsteret på ferjen... Les mer »
bodøposten

Her ruller Telia ut 5G i Nordland i sommer

Telia skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett, og nå begynner den større moderniseringen av mobilnettet i den aller nordligste delen av landet vårt. Det betyr 5G overalt hvor det... Les mer »
arva

Ekstremvær i Nordland: Lad opp pc-er og mobiler nå!

Selv om Arva er i full beredskap for det nye uværet som kan komme til å treffe Nordland med full styrke i natt og torsdag morgen, så kan det bli nye strømbrudd,... Les mer »
barn

Lovbrudd og krise i barnevernet i Bodø: – Vi gjør en kjempejobb

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om sjokkrapporten fra Statsforvalteren i Nordland at barnevernet i Bodø ikke engang vet hvor mange barn de har i fosterhjem. Nå reagerer kontrollutvalget i Bodø kommune. – Barnevernet... Les mer »
gråter

Sjokkrapport: Barnevernet i Bodø vet ikke hvor mange barn de har i fosterhjem

Statsforvalteren har avdekket at barnevernstjenesten i Bodø, som også omfatter Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy, har brutt barnevernsloven og kommuneloven, opplyser NRK. – Barnevernet i Bodø har heller ikke sikre... Les mer »
statskog

Friluftslivet i Nordland får hjelp

Fjellmedisinsk kurs, søppelrydding, discgolf, treretters uteservering, arboret og torvgamme får nå støtte fra Statskog. Det gjør også 100 andre friluftsprosjekt landet rundt. Etter vårens søknadsrunde er det nemlig klart hvilke prosjekt som... Les mer »
nfk

Nattestengt i fv. 17 Straumdalstunnelen

Innspurt i arbeidene og nattestengt et par uker fra søndag 6. november. Trafikken slipper igjennom med ledebil til bestemte tidspunkt. – Nå skal vi fullføre oppgraderingen av de elektriske systemene, og da... Les mer »
forbrukslån

Nord-Norge tilbake på den norske netthandelstoppen siste kvartal

Troms og Finnmark og Nordland er igjen tilbake på den norske netthandelstoppen i 3. kvartal 2022. Kommunene hvor det har blitt netthandlet mest per innbygger siden i sommer er Flå i Viken... Les mer »
lofoten sommer

Slik blir Kulturminnedagen 2022 i Rødøy

Årets kulturminnedag arrangeres lørdag 27. august på Selsøyvik handelssted, opplyser Rødøy kommune. Det blir foredrag om handelshistorie og jektefart, sjalutstilling, fremvisning av bilder fra oppussing av handelsstedet, quiz for ungdommer og musikkinnslag.... Les mer »
statskog

Disse prosjektene i Nordland får penger fra Statskogmillionen

107 lag, foreninger og organisasjoner landet rundt får nå pengestøtte fra Statskog til friluftslivsprosjekt og bærekraftig bruk av norsk natur. Tildelingene handler gjerne om utstyr til stirydding, klopplegging og merking av stier,... Les mer »