munnbind

Negative prøver – Rødøy har ikke har hatt noe smittetilfelle likevel

Rødøy kommune orienterte mandag 28. desember om påvist covid-19 hos en person fra Rødøy. Testen ble gjennomført i annen kommune. Kommunen har nå fått melding fra laboratoriet om at en tredje test... Les mer »
kalkulator

Over 1 million kroner i coronastøtte til bedrifter i Rødøy kommune

Det lyses ut ekstraordinært næringsfond som en del av regjeringens krisepakke i forbindelse med covid-19-pandemien, opplyser Rødøy kommune. Bedrifter og næringsaktører kan søke om støtte til prosjekter som gir økt økonomisk aktivitet,... Les mer »
fisking

Elva Segeråga i Meløy og Rødøy i Nordland skal rehabiliteres

Miljødirektoratet har i 2020 fordelt 21 millioner kroner til 87 prosjekter over hele landet for å bedre vannmiljøet i ferskvann og kystvann. – Mesteparten av pengene går til konkrete tiltak som skal... Les mer »
sykemelding

Mer karantene og lege kun ved behov i Rødøy

For å forebygge og begrense smitte, og beskytte sårbare grupper har Rødøy kommune vedtatt lokal bestemmelse om at alle som ankommer kommunen fra områdene Vestland, Viken, Vestfold og Telemark, Rogaland, Oslo, Innlandet,... Les mer »
fisking

Seminar om tursime i Meløy

Meløy Næringsforum inviterer i samarbeid med MU KF, Meløy kommune og Visit Bodø til miniseminar om bærekraftig reiseliv 5. februar kl. 17.30 – 21.00, opplyser Rødøy kommune. Det er åpent for alle... Les mer »
dagligvarer

Myken i Rødøy isolert: Mangler mat og medisiner

I snart to uker har de 12 fastboende på øya Myken i Rødøy vært isolert grunnet værforhold, og hverken varer eller personer kommer til eller fra øya på Helgeland, opplyser NRK. Det... Les mer »
politi

Arbeidsulykke i Rødøy: En omkommet funnet

Politiet rapporterer om en arbeidsulykkei i Smibelgvatnet i Rødøy. Ulykken skal ha skjedd 15.05.19, der hjullaset gikk gjennom isen. En person har vært savnet i vannet. Etter at politiet avsluttet søk har... Les mer »
politibil

Fører og hjullaster savnet i Rødøy

Onsdag kveld ca. kl 21.00 fikk politiet melding fra AMK om en arbeidsulykke ved Smibelgvatnet i Rødøy kommune hvor en hjullaster med fører antas å ha havnet i vannet. Den savnede føreren... Les mer »
matgrill

Arrangement for ungdom i Rødøy 16. mai

Også i år inviteres det til 16. mai arrangement på Buneset, for ungdom i 9. og 10. klasse fra Rødøy og Lurøy. Det er begrenset med plasser, og påmelding starter mandag 6.... Les mer »
fylkesmannen

Grensejustering Rødøy-Lurøy: Innbyggerne skal høres

Innbyggerne på Nesøya, Selsøya, Tonneshalvøya og Østre side av Sørfjorden skal høres før grensejusteringssaken i Rødøy og Lurøy avgjøres. Det opplyser Fylkesmannen i Nordland. Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har bedt Fylkesmannen om... Les mer »