sommer telt

Basecamp Salten 2022

17. – 19. juni er det endelig Basecamp Salten igjen. Denne gangen er campen på vakre Rødøya. Basecamp Salten er ei helg med aktivitet, friluftsliv og sosiale møter for de mellom 13... Les mer »
lofoten sommer

Mann døde etter båtulykke i Rødøy

I etterkant av en båtulykke i Rødøy natt til søndag, ble en hardt skadd person fraktet til UNN Tromsø. Mannen er nå erklært død, opplyser NRK. – Vedkommende, en mann i 40-årene,... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vinter fjell

Snøskredfare rødt nivå i region Svartisen

NVE har utstedt snøskredvarsel, rødt nivå, for region Svartisen, opplyser Rana kommune. ​Dette berører kommunene Beiarn, Meløy, Lurøy, Rødøy, Gildeskål og Rana, og gjelder fra tirsdag 30. mars. Store ansamlinger av fersk fokksnø og vedvarende... Les mer »
munnbind

Negative prøver – Rødøy har ikke har hatt noe smittetilfelle likevel

Rødøy kommune orienterte mandag 28. desember om påvist covid-19 hos en person fra Rødøy. Testen ble gjennomført i annen kommune. Kommunen har nå fått melding fra laboratoriet om at en tredje test... Les mer »
kalkulator

Over 1 million kroner i coronastøtte til bedrifter i Rødøy kommune

Det lyses ut ekstraordinært næringsfond som en del av regjeringens krisepakke i forbindelse med covid-19-pandemien, opplyser Rødøy kommune. Bedrifter og næringsaktører kan søke om støtte til prosjekter som gir økt økonomisk aktivitet,... Les mer »
fisking

Elva Segeråga i Meløy og Rødøy i Nordland skal rehabiliteres

Miljødirektoratet har i 2020 fordelt 21 millioner kroner til 87 prosjekter over hele landet for å bedre vannmiljøet i ferskvann og kystvann. – Mesteparten av pengene går til konkrete tiltak som skal... Les mer »
sykemelding

Mer karantene og lege kun ved behov i Rødøy

For å forebygge og begrense smitte, og beskytte sårbare grupper har Rødøy kommune vedtatt lokal bestemmelse om at alle som ankommer kommunen fra områdene Vestland, Viken, Vestfold og Telemark, Rogaland, Oslo, Innlandet,... Les mer »
fisking

Seminar om tursime i Meløy

Meløy Næringsforum inviterer i samarbeid med MU KF, Meløy kommune og Visit Bodø til miniseminar om bærekraftig reiseliv 5. februar kl. 17.30 – 21.00, opplyser Rødøy kommune. Det er åpent for alle... Les mer »
dagligvarer

Myken i Rødøy isolert: Mangler mat og medisiner

I snart to uker har de 12 fastboende på øya Myken i Rødøy vært isolert grunnet værforhold, og hverken varer eller personer kommer til eller fra øya på Helgeland, opplyser NRK. Det... Les mer »