norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: Svært rolig påske for de frivillige i beredskap

Norsk Folkehjelps frivillige har hatt ei svært rolig påske, med kun 13 leteaksjoner. – Det viser at folk er flinke til å planlegge påsketuren godt, sier rådgiver for førstehjelp og redningstjeneste i... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

Etter den første vinterferieuka, med moderat og betydelig skredfare mange steder, har Norsk Folkehjelp fortsatt ikke hatt noen alvorlige hendelser – tross mye aktivitet i naturen. – Vår opplevelse er at folk... Les mer »
påske scooter fjell snø

Norsk Folkehjelp: Få alvorlige hendelser tross drømmepåske

Det har vært en rolig påske for Norsk Folkehjelps redningsmannskaper, som har rykket ut på 40 oppdrag så langt. Etter en svært dramatisk inngang til årets påske, med flere dødelige skredhendelser og høy... Les mer »
Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp: – Pakker du for komfort, kan du redde andre

Pakker du sekken for å ha det komfortabelt på påsketuren, bidrar du samtidig til beredskapen på fjellet, sier Norsk Folkehjelp. Etter en svært dramatisk inngang til årets påske, er snøskredfaren nå nedjustert over... Les mer »
avis media

LESERINNLEGG: Er det Israel eller Norge som er en apartheidstat?

I den gamle Høyre-avisen Aftenposten som etter sitt innhold nå har plassert seg langt ute på den politiske venstresiden, blir vi belært om apartheid. Det er fire representanter for SV, Norsk Folkehjelp og LO... Les mer »
norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp: – En påske uten alvorlige hendelser

Det var knyttet stor spenning til hvordan påsken ville bli for redningstjenesten, med betydelig skredfare over store deler av landet og flere alvorlige skredulykker før påske. For Norsk Folkehjelp har påskeferien vært... Les mer »
norsk Folkehjelp

Rolig åpning på påsken for Norsk Folkehjelp

Til tross for flere dramatiske skredulykker før påske, har første del av årets påske vært rolig for de frivillige redningsmannskapene i Norsk Folkehjelp. – Det er fortsatt betydelig skredfare mange steder i landet,... Les mer »
Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp bekymret for skredulykker i påsken

Fredag åpnet ordfører i Oslo, Marianne Borgen, påskesentralen til Norsk Folkehjelp. Men allerede onsdag og torsdag rykket Norsk Folkehjelps mannskaper ut til flere alvorlige skredhendelser. Noen steder i landet ser vi at... Les mer »
narvik

To kvinner reddet fra fjellet ved Narvik

Politiet fikk melding tirsdag kveld fra to kvinner som hadde gått seg fast i Biesfjord-fjellet ved Narvik. Det var dårlig vær i området. Kvinnene ble funnet i god behold kl. 01.30, opplyser... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Åpent brev til Antirasistisk fellesskap

Jeg kom over invitasjonen til å danne et nytt antirasistisk nettverk. Etter å ha lest artikkelen, dannet jeg meg god del spørsmål som jeg håper initiativtaker Antirasistisk senter (ARS) kan klargjøre. Ikke bare... Les mer »