facebook

Rødt i Bodø med Facebook-tabbe

Partiet Rødt i Bodø har et arrangement på utestedet Dama Di i Sjøgata i Bodø sentrum førstkommende fredag. Arrangementet ble annonsert på Facebook med et bilde av Rødts partileder Bjørnar Moxnes. «Bjørnar... Les mer »
bodø pride

Her er programmet for Bodøs første Pride-festival

Lørdag 1. september er det klart for Bodøs første pride-festival som vil gå over ei uke. Til tross for en vanskelig oppstart med dårlig økonomi og flere frafall fra styret, ser det... Les mer »
joddski

DJ Joddski kommer på Dama Di

Fette helg med Joddski i regissørstolen betyr alltid noen av Skandinavias mest spennende artister på scena. Denne gangen er det ingen ringere enn Linni, som slo igjennom som en del av trapkongene... Les mer »
honningbarna

Honningbarna har konsert på Dama Di: Eksklusivt intervju!

Honningbarna er et norsk pønkrock-band fra Søgne i Vest-Agder og synger med sin særegne dialekt. Og musikken er god, skikkelig god. De spiller og synger så bra at de har vunnet masse... Les mer »
bendik kajander

Bendik Kajander skal ha konsert på Dama Di: Eksklusivt intervju!

Norges nye musikk-stjerne heter Bendik Kajander og er fra Nordland, nærmere bestemt Lofoten. Han synger på nordlands-dialekt men er likevel populær over hele landet. Kajander har vært på Øyafestivalen, Parken, VG-lista, spilles... Les mer »
pride bodø

Bodøs første Pride-markering skjer til neste år!

Forrige uke var det mye spenning da nærmere 30 engasjerte personer møtte på Dama Di for å diskutere muligheten for et Pride-arrangement i Bodø til neste år. Det kom frem mange ideer, og... Les mer »
fredrik kråkesølv

Kråkesølv-kjendis slipper soloalbum

Som gitarist og vokalist i det etter hvert svært så folkekjære rockebandet Kråkesølv er Fredrik William Olsen blitt velkjent for sine spissfindige tekster og catchy popriff. Nå slipper den kjente musikeren fra... Les mer »