Kråkesølv-kjendis slipper soloalbum

fredrik kråkesølv

Som gitarist og vokalist i det etter hvert svært så folkekjære rockebandet Kråkesølv er Fredrik William Olsen blitt velkjent for sine spissfindige tekster og catchy popriff. Nå slipper den kjente musikeren fra Bodø sitt tredje soloalbum.

Fredrik har en variert musikalsk bakgrunn, fra oppveksten i Bodøs punk-miljø via poplåtskriving med Sondre Justad og underfundige hiphop-prosjekter med nordnorske artister som Magnus Eliassen og RSP.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

Dette tredje soloalbumet Kosmos og Kaos er et spennende musikalsk steg videre for Fredrik William Olsen. Et samarbeid med hans gamle venn fra Bodø, den eksperimentelle musikeren Lars Myrvoll, har fått fram et utvidet kunstnerisk potensial i Olsens visesang.

Instrumenteringen er rikere enn tidligere og bruken av studioets muligheter som instrument har resultert i et mer luftig klangbilde og moderne sound. Resultatet er behagelig pop.

Les også:  Lille Venn ute med låta "Just Like Me!!"

Og fredag 6. oktober har Fredrik konsert på Dama Di i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.