Bodøs første Pride-markering skjer til neste år!

pride bodø

Forrige uke var det mye spenning da nærmere 30 engasjerte personer møtte på Dama Di for å diskutere muligheten for et Pride-arrangement i Bodø til neste år. Det kom frem mange ideer, og et styre ble valgt.

Styret finner du på bildet over: Renathe Helen Åseng, Per Kåre Blomvik og Shana Emilie Lehn. I dag kom de siste detaljene på plass da det ble gjennomført et konstituerende styremøte, og det er dermed dannet Bodøs første Pride-komité som skal arrangere Bodøs første Pride-markering!

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

– Det er på høy tid å få Pride i Bodø, og vi har nå endelig fått etablert et styre som skal jobbe for å få til Pride i Bodø i 2018, forteller nyvalgt leder for styret, Shana Emilie Lehn.

Arbeidsgruppa til Pride Bodø består av Kassandra Petsa, Lovise Mari Andreassen og Kaisa Noor Eliassen. Styrelederen Shana Emilie har får sikkert litt av en å jobb å stable på bena det første arrangementet.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Vi har et stort arbeid foran oss for å gjøre dette til en stor folkefest som ingen vil glemme! I den anledning søker vi nå samarbeidspartnere og andre organisasjoner o.l. som vil bidra. Vi ber altså om at de som er interessert i å bidra til at dette skal bli et kulturelt fyrverkeri i byen vår, kontakter oss på epost. Skriv til shanaemilie@ icloud.com, så prates vi nærmere der, avlsutter hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Kassandra Petsas

Lektor. Organisatorisk nestleder i Nordland FrP.