skatt

– Vi går mot et rekordhøyt antall konkurser i 2023

2019 var et rekordår på konkursfronten. Totalt gikk 3.843 norske selskaper konkurs, og den dystre trenden fortsatte i januar og februar 2020. Så ble vi rammet av koronapandemien, og stikk i strid... Les mer »
skatt

233% økning i konkurser i Nordland

Konkurstrenden fra andre kvartal fortsetter i juli, med en moderat oppgang i antall konkurser. Serveringsbransjen og detaljhandelen skiller seg ut som de to bransjene der økningen er klart størst. Og Nordland er... Les mer »
restaurant

Kun en konkurs i utelivsbransjen i Nordland i januar

Tross en svært utfordrende situasjon for mange norske selskaper, lar konkursene fremdeles vente på seg – selv i de mest koronautsatte bransjene. Per Fjærestad i Creditsafe mener de positive konkurstallene for januar... Les mer »
skatt

Ny rapport: Høyest økning av konkurser i Nordland

I april var det totalt 380 konkurser blant norske aksjeselskap. Det er en nedgang på 17 prosent sammenliknet med samme måned i fjor på landsbasis, men den høyeste økningen i konkurser i... Les mer »
kalkulator

Nå øker konkursene igjen

Når kredittopplysningsbyrået Creditsafe summerer første kvartal, er konklusjonen en jevn økning i antall konkurser, og mars bød på hele 506 stykker. Det er en økning på 21 prosent sammenliknet med samme måned i fjor. Den... Les mer »
kalkulator

4959 aksjeselskaper gikk konkurs i 2018

I løpet av 2018 gikk flere norske aksjeselskaper konkurs enn på flere år. Det var totalt 4959 konkursåpninger, noe som er en økning på 12 prosent sammenliknet med året før. Konkursene økte... Les mer »