Styreleder for Stormen Odd-Tore Fygle trekker seg

stormen

– Jeg vil med dette informere jeg om at jeg har bestemt meg for å fratre som styreleder i Stormen fra dags dato, skriver den tidligere ordføreren i Bodø Odd-Tore Fygle i en pressemelding.

– De siste ukers debatt har vært krevende for mange, og også for meg. Det har medført at jeg måtte tenke igjennom om jeg vil fortsette i et så oppmerksomhetskrevende verv. Etter en grundig vurdering er jeg kommet til at det er riktig av meg nå å fratre. Jeg har heller ikke lenger den nødvendige motivasjon til å fortsette som styreleder i Stormen, skriver Odd-Tore Fygle i pressemeldingen.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Odd-Tore Fygle vil ikke kommentere saken ytterligere etter spørsmål fra Avisa Nordland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.