Sterk vekst i 2018 for Vipps

vipps

Vipps AS’ årsrapport for 2018 viser sterk vekst og store kostnadsreduksjoner. Fusjonen mellom Vipps, BankID og BankAxept gjør at selskapet nå har en sterk tilstedeværelse på tvers av betaling og identifisering.

− Vi har klart å opprettholde høy fart samtidig som vi fusjonerte, bygde en ny organisasjon og lanserte flere nye produkter og tjenester. 2018 la et viktig grunnlag for videre vekst, og effektene av fusjonen har kommet raskt, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

På kort tid har Vipps AS bygd en sterk organisasjon og et norsk tech-selskap, med stort fokus på mangfold. Det sikret fart og gjennomføringskraft til et sterkt nasjonalt alternativ i den globale konkurransen innen betaling og identifisering. Som ett felles selskap kan Vipps AS fortsette å levere de enkleste løsningene til brukere, kunder og partnere enda raskere, bedre og mer effektivt enn det som var mulig hver for seg. 

Les også:  Engelske lydbøker øker

Også selskapets internasjonale ambisjoner har skutt fart som en følge av fusjonen. Gjennom samarbeid med store internasjonale aktører som Gemalto og Alipay er det landet viktige strategiske og forretningsmessige avtaler. Dette gjør også at de norske brukerne får muligheten til å bruke Vipps i utlandet, samtidig som det skaper enda bedre tjenester til norske brukersteder. 

Vipps har fortsatt høyt aktivitetsnivå innen teknologi og produktutvikling og investerer betydelig for å ta strategiske posisjoner i markedet. Selskapet fokuserer på ytterligere vekst i brukere, transaksjoner og kundeinteraksjoner og jobber med en rekke utviklingsprosjekter for både BankID-plattformen, BankAxept-produktene og applikasjonen Vipps. 

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Disse investeringene legger grunnlaget for videre vekst i 2019. Vipps AS investerer for fremtiden, og den positive utviklingen på transaksjons- og trafikkvekst samt stabilitet i tjenestene er en direkte konsekvens av dette.Slik fortsetter vi å skape smartere løsninger som forenkler for både brukere og bedrifter. 

Som Nordens ledende aktør innen betaling og identifisering er Vipps AS godt rustet for å møte internasjonal konkurranse – både i Norge og utlandet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.