Spennende baderomsnyhet fra Designa i Bodø

handeland

Designa i Bodø lanserer nå helt nye fronter i et unikt design med utsøkte detaljer og finish. Den nye kolleksjonen er en sann hyllest til nyskapende design og natur med ekte tre og stolte snekkertradisjoner.

De nye frontene fra «Nature by Designa» har fingertappede treskuffer som i kombinasjon med utsøkt finish visuelt ser mer ut som et møbel enn det tradisjonelle baderomsinnredningen vi er vant med å se.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Baderomsinnredningen er kledd i naturmaterialer og gløder med sine fingertappede fronter i eik. Resultatet er enkelt, lett og gir deg den lille ekstra møbel-feelingen når du åpner skuffene. Kombiner gjerne naturmaterialer sammen med andre typer overflater når du for eksempel velger høyskap.

– Årets første nyheter viser en ny og spennende kolleksjon hvor vi har hatt fokus på å utvikle et helt spesielt uttrykk eller formspråk for de som ønsker den helt spesielle «wow-faktoren», men vi har også lagt vekt på ulike kombinasjoner for å gi det lille ekstra til de som ønsker seg et moderne, stilrent og praktisk bad, forteller Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.