Søte og sprø nyheter fra Lantmännen Unibake

wiener

Det er ikke bare på bakeriet du får kjøpt nydelige wienerbrød til kaffen. Nå kan du får disse søte og sprø nyhetene fra Lantmännen Unibake i butikker.

Wienerkanel er en velduftende nyhet fra Lantmännen Unibake. Samtidig fornyes også utvalget i Bodø-butikker sitt wienersortiment med ny og luftigere Wienerbrød med vaniljekrem og Wienerpecan med finhakkede pekannøtter.

– Wienerbrød er en dansk spesialitet. Derfor lager vi våre wienerbrød i nettopp Danmark, sier Anette Andersen, kategorisjef i Lantmännen Unibake Norge.

Les også:  Bodø-utviklede heller får arkitekturutmerkelse

Wienerkanel
Wienerkanel er et klassisk dansk wienerprodukt med kanel i svingene. Produktet kan stekes fra frossen tilstand i 18 minutter og kommer med tilhørende melisglasur til dekorering.

– Dette er det perfekte hybridproduktet mellom den norske kanelbollen og det danske wienerbrødet. Hver gang du steker opp disse får du en deilig duft i lokalet, sier Anette.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.