Snart ruller BMW X2 på Bodø-veiene

bmw x2

For noen måneder siden var konseptbilen BMW Concept X2 et av høydepunktene på Paris Motor Show. Nå har konsept blitt til virkelighet, og snart er den helt nye og kompakte SUV’en BMW X2 klar for asfalt, grus og snø i Bodø.

Helt nye BMW X2 har en sportslig og distinktiv design. Linjene fra konseptbilen er i stor grad bevart, og de store luftinntakene, den typiske BMW-grillen og markerte lyktene gir bilen en markant front.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

– Helt nye BMW X2 treffet et stort og spennende segment i Norge. Nordmenn er glade i både små og store SUV’er og med helt nye BMW X2 bringer vi enda mer kjøreglede inn blant de kompakte modellene, sier kommunikasjonsdirektør Marius Tegneby i BMW Group Norge.

Helt nye BMW X2 leveres også i tre forskjellige versjoner; Standard, M Sport og M Sport X. Modellene M Sport og M Sport X byr på eget eksteriør- og interiørdesign. Begge disse modellene har også sportsunderstell, med stivere demping og 10 mm senking, som standard.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Sammen med en rekke nye og friske eksteriørfarger, som Galvanic Gold, Sunset Orange og Misano Blue, leveres interiøret med nye farger, materialer og detaljer.

Helt nye BMW X2 lanseres i mars 2018, men kan bestilles allerede i dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.