Slik ser du håndballgutta i EM på Viaplay og TV3

tv3

Torsdag 9. januar starter EM i håndball i Norge, Sverige og Østerrike. Med Viaplay og TV3 får du med deg hvert eneste kast i mesterskapet.

Sander Sagosen og de andre landslagsstjernene skal først ut i ilden på hjemmebane i Trondheim fredag 10. januar, når landslaget møter Bosnia-Hercegovina. To dager senere venter en meget tøff kamp mot Frankrike, før gruppespillet avsluttes med kamp mot Portugal. Deretter venter forhåpentligvis hovedrunde og sluttspill.

Håndballekspert i NENT Group, Ole Erevik, har tro på suksess for de norske landslagsherrene.

– Jeg gleder meg noe helt vanvittig til EM 2020. Kanskje har det aldri vært flere lag med reelle gullsjanser som denne gang, og Norge er med i favorittsjiktet. En fantastisk spennende innledende gruppe i Trondheim etterfølges av en enda råere hovedrunde hvor storkampene kommer som perler på en snor. Det er lagt opp til drama fra start til slutt, og jeg tror Norge kan ende opp med alt fra 1. – 8. plass. Med de to siste VM-sølvene friskt i hukommelsen vil det imidlertid være en skuffelse både for spillere og publikum hvis Norge ikke spiller seg til frem til finalehelgen i Stockholm. Her er det bare å benke seg foran TV-skjermen for alle som ikke har vært så heldige at de har fått billetter til kampene, sier Erevik.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Han skal, sammen med den tidligere danske EM-vinneren Joachim Boldsen og programleder Ørjan Bjørnstad, stå for studiosendingene under mesterskapet. Norges kamper kommenteres av Daniel Høglund og tidligere landslagsspiller Kristian Kjelling.

– Det er et meget erfarent og populært team vi sender avsted til Trondheim, Malmö og Stockholm for å formidle all spenning og dramatikk fra håndball-EM. På kommentatorplass har Daniel Høglund som vanlig med seg Kristian Kjelling og i studio får Ørjan Bjørnstad selskap av Ole Erevik og Joachim Boldsen. Med denne meget kompetente gjengen er seerne garantert å få håndballformidling på høyt nivå samt sterke meninger og mye god latter, så det er bare å glede seg, sier redaksjonssjef Sjur Molven.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Vi er klare for et nytt mesterskap, og ser fram til å denne gangen få åpne med håndballgutta på hjemmebane her i Norge. Vårt erfarne og sammensveisede team kommer til å gi det norske publikum studiosendinger nesten hver eneste matchdag under mesterskapet, og vi kommer til å tilby seerne muligheten til å se samtlige kamper gjennom våre plattformer, TV3 og Viaplay. Vi kommer til å følge laget på nært hold mot det vi selvsagt håper blir en finale i Stockholm, sier Cecilia Gave, VP Sport, NENT Group.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Samtlige kamper i EM sendes på strømmetjenesten Viaplay, mens Norges kamper i tillegg til andre utvalgte kamper sendes i tillegg på TV3.

Slik ser du Norges kamper i gruppespillet:

10/1, kl. 20.30: Norge-Bosnia-Hercegovina (studiostart 20.00), TV3 og Viaplay.
12/1, kl. 18.15: Frankrike-Norge (studiostart 17.45), TV3 og Viaplay.
14/1, kl. 20.30: Portugal-Norge (studiostart 20.00), TV3 og Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.