Skap nye tradisjoner og gode minner med juleserviser

lynx

Når bordet dekkes med kopper, tallerkener og serveringsfat dekorert med nisser og juletrær er det vanskelig å ikke komme i den gode julestemningen. Et juleservise symboliserer hyggelige tradisjoner og minnerike stunder rundt matbordet med de du er glad i. Det gir glede år etter år, og varer gjennom generasjon etter generasjon.

Det er en fin tradisjon å ta frem sitt eget juleservise når høytiden er her, og ved å investere i et vakkert kvalitetsservise kan det vare gjennom generasjoner.

Hva med å skape nye juletradisjoner og minner med det stemningsfulle serviset Åsas Jul, eller med serviset Nissenes Jul? 

Det finnes også et eget Disney servise. Porselenets herlige illustrasjoner er hentet fra høydepunktene i filmene på julaften.

Åsas Jul

Skap nye juletradisjoner med det stemningsfulle porselensserviset Åsas Jul. Hele familien kommer til å elske de sjarmerende nissene med sine lange røde og grå luer. I trærne som omgir dem finner du innslag av ekte gull, og som en bølgende snøskavl følger tallerkenenes form den fortryllende dekoren.

Les også:  Engelske lydbøker øker


Julekrusene i serien er dessuten flotte gaver, enten til deg selv eller noen du er glad i.

Åsas Jul i hvitt

Ikke alle er glad i rødt i julen. Mange drømmer om en eventyrlig og hvit jul! Derfor har Firkløveren, i et unikt samarbeid med designeren Åsa Götander, fremstilt Åsas Jul i vakkert hvitt. Åsa Götander startet sin Tomtebod i en liten stue på på Örnaholm i Småland i 1993. Inspirasjonen henter hun fra de vakre omgivelsene i Småland. Åsas nisser har blitt utrolig populære, også utenfor Sverige.

På det fine porselenet finner du den søte nissefamilien på tur gjennom skogen, rundt dem gnistrer det av snø og glitrende ekte gull. For å skape den ekstra gode stemningen er flere av produktene hjerteformet – terrin, skåler, fat og ildfaste former.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Nissenes Jul
I samarbeid med kunstneren Anne Rooslien har Firkløveren designet det nydelige og tidløse serviset Nissenes Jul. Anne Rooslien er en mangfoldig kunstner med stort talent. Hun arbeider som oftest med akvarell, men også olje og pastell. Årsaken til sin idérikdom og godhet forklarer Anne med en trygg barndom i et kreativt hjem der musikk, sang og lek var en viktig del av hverdagen.

Kunstneren har beholdt sitt lekne barnesinn og tillater seg å drømme, fantasere og ikke minst leke seg frem med kunsten sin.

Les også:  Over 4 millioner til landbruket i Nordland

Disney
De kjente og kjære Disney-figurene er et tradisjonelt innslag i julen, og mange kommer ikke i ordentlig julestemning før Disneys julekavalkade vises på TV-skjermen. Med denne lampen kan du la Mikke Mus og vennene hans ta plass i vinduet ditt og spre glede og lys hele julen! Mikke fyller dessuten 90 år i år, noe som er en god grunn til å feire litt ekstra!

For små og store Disney-fans kan vi med glede fortelle at det også finnes et eksklusivt juleservise! Kunstneren bak de detaljrike, malte bildene er Stefan Lindahl, en av få kvalifiserte Disney-kunstnere i Norden. I serviset Disney skildrer Stefan Lindahl livet i Andeby og vi får treffe alle de klassiske karakterene som vi alle elsker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.