Seks idrettskjendiser klar for ny sesong av «Mer enn gull» 

tv2

De seks tidligere utøverne har bodd sammen på Sjusjøen Lodge i Ringsaker en uke i oktober. Her har de delt historier fra sine liv og idrettskarrierer.

De deler både oppturer og nedturer, og det er en gjeng med ærlige utøvere vi får bli bedre kjent med på TV 2. 

Idrettsutøverne denne sesongens «Mer enn gull» er: 

Erling Jevne, tidligere langrennsløper og ekspert i klassisk teknikk. Deltok på Norges stafettlag i verdenscup og internasjonale mesterskap.

Anders Jacobsen, tidligere skihopper med flere medaljer fra OL, VM og NM.

Kristin Størmer Steira, tidligere langrennsløper. Olympisk mester i stafett fra OL 2010 og har tre VM-gull i stafett. 

Kjersti Grini, tidligere håndballspiller på landslaget med over 200 landskamper og 1000 scorede mål. 

Roar Strand, tidligere fotballspiller som spilte for Rosenborg ballklubb, avbrutt av en sesong i Molde fotballklubb.  

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Hans Petter «Burre» Buraas, tidligere alpinist som representerte Bærums skiklubb. Buraas vant gullmedalje under slalåm i OL 1998 i Nagano.

– «Mer enn gull» er snart tilbake på tv og igjen er det en merittert gjeng med norske idrettshelter som møtes og deler åpent fra sine liv og forteller historier fra sine idrettskarrierer. I år er opptaket lagt til vakre Sjusjøen hvor de tidligere idrettsheltene skal børste støv av konkurranseinstinktet. De skal konkurrere mot unge idrettshåp innen håndball, alpint, fotball, hopp, motbakkeløp og langrenn. Denne sesongen kommer til å by på personlige historier og konkurranser spekket med humør, energi og vinnervilje, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken.  

Deltar i hverandres idrett 
Hver utøver får hver sin dag. Kjersti Grini er utøveren som deler sine historier i første episode. 

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– Å møte utøvere som har lagt opp gjør at vi kan dele felles erfaringer om hvordan livet har vært også etter karrieren. Å få høre de andre sine historier fra livet og karrieren, og dele sine egne historier, setter ting i perspektiv og man skjønner man har prestert mye og trenger ikke sammenligne seg med andre. Alt i alt ett topp opphold som jeg håper vil skape bra tv, sier Kjersti Grini. 

For Erling Jevne er det uvant å være med på tv-produksjon igjen etter så mange år.

-Jeg var nysgjerrig på konseptet, utøverne og det å ha kamera og produksjon rundt meg etter så mange år – så jeg tok sjansen og takket ja. Det ble en fin uke hvor jeg ble kjent med fem flotte mennesker og utøvere.  

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Anders Jacobsen har sett de forrige sesongene av «Mer enn gull.

– Jeg takket ja til å være med i «Mer enn gull» siden jeg har sett de tidligere sesongene og syntes det var flotte utøvere som skulle være med denne sesongen Oppholdet på Sjusjøen har vært veldig bra med masse humor, gode samtaler og kule konkurranser.

Hver utøver skal på sin utvalgte dag utfordre de andre deltagerne innen sin idrett. For Anders Jacobsen blir å hoppe på ski utfordringen til de andre deltagerne i hans episode. Utøverne i «Mer enn gull» skal også som gruppe konkurrere mot imot unge idrettstalenter innen de ulike idrettene. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.